Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти розпочали підготовку нового наступу: який напрямок обрали цього разу
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти розпочали підготовку нового наступу: який напрямок обрали цього разу

Російські окупанти можуть розпочати наступ на Вугледар або поновити наступ на Запорізьку область, сказав в ефірі 24 каналу Петро Андрющенко

24 червня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:

Російські окупанти накопичують ресурси поблизу Маріуполя, що може вказувати на ймовірні спроби атакувати Вугледар Донецької області та Запорізьку область, повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. При цьому він підкреслив, що загарбники можуть посилити свій тиск на півдні.

Окупанти розпочали підготовку нового наступу: який напрямок обрали цього разу

Війна в Україні

Андрющенко також підкреслив, що окупанти активно розбудовують логістику та наповнюють табори біля Маріуполя, що може свідчити про підготовку до нового наступу. Є припущення, що росіяни можуть спробувати атакувати на Запорізькому напрямку.

"Це ще треба дивитися на кінець липня – початок серпня. Там йде зараз не просто переміщення. А розбудова логістики. Дивимось також на наповненість таборів. На усі ці рухи", — сказав Андрющенко.

При цьому він додав, що Запорізький напрямок цікавий тим, що там приазовські степи. Якщо окупанти підуть саме тау у наступ, то матимуть просто шалені втрати, вважає чиновник.

Окрім того, Андрющенко додав, що протягом наступних тижнів стане зрозуміло, чи почнуть загарбники накопичувати ударні сили, як вони це робили на Авдіївському та Бахмутському напрямках. Росіяни мають кілька планів щодо використання своїх резервів, тому атаки можуть відбутися і на інших ділянках фронту, додав експерт.

Андрющенко також підкреслив, що ворони будують не один план. За його словами, окупанти точно мають 2–3 плани, де саме будуть посилювати тиск. Все буде залежати від багатьох факторів, зокрема від того, як будуть тиснути Сили оборони, і як будуть знищувати ворожу логістику.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку очільника ГУР Кирила Буданова, ситуація на фронті в Україні не перетвориться на "армагедон", але залишатиметься складною ще як мінімум місяць.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини