Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти пропонують за гроші здавати прихильників України: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти пропонують за гроші здавати прихильників України: що відомо

Росіяни влаштували облави на інформаторів Сил оборони України

5 березня 2024, 19:48
Поділіться публікацією:

Російські загарбники пропонують колаборантам фінансову винагороду за здачу українців, які передають Силам оборони інформацію про переміщення ворожої техніки.

Окупанти пропонують за гроші здавати прихильників України: що відомо

Загарбники посилюють терор. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, на тимчасово окупованих територіях окупанти шукають людей, хто повідомляє Силам оборони України місце розташування та переміщення російської армії.

Зазначається, що ворог обіцяє гроші тим, хто повідомляє російським загарбникам про українців, що фіксують переміщення техніки.

Проте росіяни не враховують, що на тимчасово окупованих територіях вони є лише короткочасними окупантами, а більшість українців все одно продовжать повідомляти про їхнє розташування, зазначає Центр спротиву. Попри глушіння зв’язку, каральні рейди та підкуп, росіянам не вдасться сховатись на українській землі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Чехія законтрактувала для ЗСУ першу партію снарядів, які вже за кілька тижнів можуть доставити в Україну, повідомив гендиректор з питань оборонної політики Ян Іреш. Він не розкрив інформацію про те, які саме європейські країни є учасниками відповідної ініціативи Чехії. Ян Іреш також не розповів, в якій країні будуть закуплені боєприпаси.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що без американської допомоги Росія отримає стратегічну перевагу над Україною, що може закінчитися трагедією, заявив колишній головнокомандувач Збройних сил США Марк Міллі. Він закликав членів Республіканської партії розблокувати допомогу Україні. Інакше, за його словами, світовий порядок, заснований на принципах демократії, може отримати "смертельний удар". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини