Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти придумали нову схему, як відбирати житло в українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти придумали нову схему, як відбирати житло в українців

Росіяни вкотре погрожують українцям відібрати нерухоме майно

4 квітня 2024, 21:59
Поділіться публікацією:

Російські загарбники тероризують мешканців окупованих територій погрозами відібрати помешкання.

Окупанти придумали нову схему, як відбирати житло в українців

Ворог продовжує тероризувати українців. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, росіяни не можуть інтегрувати тимчасово окуповані території у своє правове поле через саботаж українців.

Повідомляється, що наразі на тимчасово окупованих територіях триває процес переоформлення права власності на нерухоме майно, але його темпи не задовольняють окупантів.

Відтак, пише Центр спротиву, ворог погрожує відібрати земельні ділянки, а для переоформлення права власності вимагає російський паспорт, якого немає у більшості населення. Тому відповідний процес приречений через тимчасову сутність окупантів на нашій землі.

Центр національного спротиву закликав мешканців окупованих регіонів повідомляти про колаборантів, які допомагають ворогу встановлювати свою владу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська розвідка прокоментувала інформаційні повідомлення російських опозиційних медіа про нібито підготовку армією РФ наступу на Харків. Як розповів представник ГУР Андрій Юсов, наразі Збройні сили України не фіксують формування ворогом ударних груп для нападу на місто. У військовій розвідці заявили, що вкиданнями інформації про "наступ на Харків" російські загарбники намагаються посіяти панічні настрої в українському суспільстві.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що речник російського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував заяву президента України Володимира Зеленського про підготовку в Росії масштабної мобілізації. Дмитро Пєсков заявив, що "це неправда". При цьому речник Кремля не став більш детально коментували слова українського президента. Володимир Зеленський заявив, що РФ збирається мобілізувати 300 тисяч осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини