Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти придумали хитру тактику, щоб розмінувати поля і запустити важку техніку
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти придумали хитру тактику, щоб розмінувати поля і запустити важку техніку

Як повідомив в ефірі телемарафону офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ ім. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький, окупанти знайшли спосіб розмінування полів, щоби запустити по ним важку техніку і вразити позиції ЗСУ

7 березня 2024, 18:15
Поділіться публікацією:

Як повідомив Цехоцький окупанти уже другий день поспіль з допомогою FPV-дронів намагаються розмінувати мінні поля, які встановили українські захисники. За його словами, росіяни просто стріляють в поле за визначеними координатами. Головна мета – визначити місце для проходу своєї техніки.

Окупанти придумали хитру тактику, щоб розмінувати поля і запустити важку техніку

Дрони росіян

"Бо зараз вся техніка, яка виходить, підривається і не виконує задачі на полі бою",
- підкреслив військовий.

Окрім того, за його словами, противник зараз знову почав більш активно використовувати керовані авіабомби. При цьому росіян зовсім не лякає той факт, що їх літаки можуть бути вражені Силами оборони. Як припустив Цехоцький, до "сакральної дати" путінських виборів вороги будуть і далі атакувати. Разом з тим, він підтвердив інформацію про те, що за російськими штурмовиками стоять загороджувальні загони, які не дозволяють їм відступати.

Також Цехоцький додавав, що поки Сили оборони воюють, їм завжди бракуватиме боєприпасів. За його словами, Міноборони і Генштаб роблять все можливе і навіть не можливе для того, аби військові на фронті мали чим воювати і спиняти навали противника. Проте, за його словами, Силам оборони треба більше зброї.

Окрім того, військовий додав, що ситуація на Авдіївському напрямку є напруженою і стабільно важкою. За його словами, росіяни не просто тиснуть, а і намагають закріпитися на окремих територіях.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що на фронті спостерігається тривожний сигнал. Як показала практика зі знищення "Хаймарсу" тепер росіяни відійшли від практики затверджувати свої рішення у штабах, і приймають рішення на місцях самостійно. Раніше такою практикою могли похвалитися лише Сили оборони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини