Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти поставили мешканців Мелітополя перед фактом – у всіх мають бути російські паспорти
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти поставили мешканців Мелітополя перед фактом – у всіх мають бути російські паспорти

За даними Генштабу ЗСУ, окупанти у Мелітополі заборонили здійснювати виплати та розрахунки без паспорта РФ

17 березня 2023, 09:20 comments1279
Поділіться публікацією:

У Мелітополі російські загарбники заборонили здійснювати будь-які виплати та розрахунки тим, у кого досі немає російських карток платників податків та паспортів громадян РФ. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляється в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

Окупанти поставили мешканців Мелітополя перед фактом – у всіх мають бути російські паспорти

Паспорт громадянина РФ. Фото: з відкритих джерел

"Продовжується примусова паспортизація населення тимчасово зайнятої території Запорізької області", – йдеться у зведенні Генштабу.

Зокрема, за даними українських військових, у місті Мелітополь, російська окупаційна влада разом із представниками російської федеральної податкової служби заборонила здійснювати будь-які виплати та розрахунки громадянам, які не мають реєстраційного номера облікової картки платника податків РФ.

При цьому реєстраційний номер отримати не зможе той, у кого на руках буде паспорт громадянина України. Обов'язкова умова – наявність паспорта громадянина РФ.

Зазначимо, утримання Мелітополя Запорізької області для російських окупантів є вкрай важливим, адже саме це місто є ключовим у сухопутному коридорі в анексований Крим із Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – битва за Бахмут стала одним із епохальних епізодів битви за Донбас. Землю в районі міста буквально посипано трупами російських військових, яких командування відправляє на так звані "м'ясні" штурми. Про що говорить це протистояння, що йде так довго, всупереч найсміливішим прогнозам і порадам західних експертів? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія втратить вплив у країнах ОДКБ: аналітики Інституту вивчення війни (ISW) назвали причину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини