Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти пішли у масовий наступ на Донбасі: де йдуть найзапекліші бої
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти пішли у масовий наступ на Донбасі: де йдуть найзапекліші бої

Авіація противника діяла поблизу Мар'їнки

20 серпня 2022, 09:52
Поділіться публікацією:

Російські окупанти вирішили масовано атакувати на сході України одразу на кількох напрямках. Українські захисники тримають оборону, але бої тривають дуже запеклі. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляється в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

Окупанти пішли у масовий наступ на Донбасі: де йдуть найзапекліші бої

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

На Слов'янському напрямку зафіксовано обстріл з танків, ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню неподалік Немаленького, Сулігівки та Мазанівки.

Поблизу Новодмитрівки, Вернопілля та Курульки підрозділи супротивника намагалися вести штурмові дії, отримали відсіч та відступили.

На Краматорському напрямку ворог обстрілював із ствольної та реактивної артилерії біля Роздольївки, Сидорового, Спірного та Пришиба. Вів повітряну розвідку у районі ведення бойових дій. Неподалік Івано-Дар'євки намагається вести наступ, бойові дії продовжуються.

На Бахмутському напрямку зазнала вогневої поразки громадянська інфраструктура в районах населених пунктів Зайцеве, Бахмутське, Веселе, Бахмут, Андріївка, Кодема та Майорськ.

Окупанти вели наступальні та штурмові дії в районах населених пунктів Бахмут, Зайцеве та Кодема, успіху не мали, бойові дії продовжуються.

На Авдіївському напрямку окупанти задіяли танки, ствольну та реактивну артилерію в районах Новобахмутівки, Невельського, Ненудного, Олександрополя, Кераміка, Керменчика та Пісків.

Авіація супротивника діяла поблизу Мар'їнки. Ворог вів повітряну розвідку БПЛА у районах ведення бойових дій на вказаному напрямку. Настає в районі населеного пункту Дослідне та Майорськ, успіху не мав, бої продовжуються.

На Новопавлівському напрямку зафіксовано обстріли неподалік Володимирівки, Вугледара та Пречистівки. Противник вів штурмові дії у районі населеного пункту Золота Нива, успіху не мав, відступив.

Читайте також на порталі "Коментарі" — штаб Чорноморського флоту у тимчасово окупованому Севастополі знову у вогні: розрекламоване ППО окупантів знову не спрацювало.

Також видання "Коментарі" повідомляло — "обмінювати" Херсон на Донбас : експерт розповів, з чим Кремль збирається на переговори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини