Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти підхопили смертельну інфекцію на Запоріжжі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти підхопили смертельну інфекцію на Запоріжжі: подробиці

Один ворожий підрозділ тепер перебуває на карантині

25 квітня 2023, 16:28 comments1099
Поділіться публікацією:

Російські загарбники підхопили сибірку на Запорізькому напрямку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Окупанти підхопили смертельну інфекцію на Запоріжжі: подробиці

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

За інформацією мера, на небезпечну інфекцію окупанти захворіли, коли рили окопи.

"Окупанти рили окопи, випадково розрили скотомогильник і підхопили сибірку. Ні, це не епізод з фільму жахів — це реалії буття свиней на Запорізькому напрямку", — написав Іван Федоров.

Один ворожий підрозділ тепер сидить на карантині, додав міський голова Мелітополя. Двох російських військових спочатку привезли до лікарні Мелітополя, але після підтвердження діагнозу – виписали та відвезли у невідомому напрямку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — повідомлення про те, що російський диктатор Володимир Путін використовує "двійника" або "двійників" спливали і раніше. Але вони знову активізувалися після нещодавнього візиту нібито Путіна на тимчасово окуповані території України. Активізувалися настільки, що путінський спікер Дмитро Пєсков змушений був навіть офіційно заявити, що диктатор не має "двійників", що він не ховається в бункерах. Втім, ціну заявам Пєскова та всієї кремлівської банди ми знаємо… Експерти поділилися з виданням "Коментарі" своїми думками – чи є у Путіна двійники та "бункерна залежність"?

Також видання "Коментарі" повідомляло – російська пропаганда все частіше намагається навіяти рядовим росіянам, що на території України триває війна РФ із НАТО. Президент України Володимир Зеленський вважає, що російське керівництво заявляє, що воює на нашій території з НАТО, бо Кремлю соромно визнати відсутність успіхів на полі бою. Чи згодні з такою оцінкою? Навіщо Кремль насаджує росіянам думку саме щодо війни з НАТО? Чому йде подальше загострення конфлікту, розуміючи, схоже, всі фатальні наслідки самої РФ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини