Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти переганяють флот у РФ: подробиці від ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти переганяють флот у РФ: подробиці від ГУР

Налякані окупанти переганяють флот із Криму до РФ

3 травня 2023, 13:08 comments11107
Поділіться публікацією:

Російське військове командування дало команду перемістити більшість бойових кораблів із Севастополя на територію РФ, зокрема до Новоросійська, щоб уникнути їх знищення в окупованому Криму. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю телеканалу "Київ" розповів заступник начальника Головного управління розвідки генерал-майор Вадим Скибіцький.

Окупанти переганяють флот у РФ: подробиці від ГУР

Кораблі. Фото: з відкритих джерел

"Ми бачимо, що росіяни бояться. Та ж база у Севастополі та інші військові об'єкти зараз потужно охороняються, окупанти обладнують позиції, щоб захистити від будь-яких атак проти цієї інфраструктури", – заявив Скибицький.

При цьому в українській розвідці не приховують, що у Криму набирає обертів партизанський рух. Росіяни дедалі більше побоюються ударів по військових об'єктах в анексованому Криму.

Скибицький зазначив, що до осені 2022 року російські загарбники були впевнені, що Криму нічого не загрожує і саме тому не приділяли особливої уваги обороні захопленого півострова.

Що стосується майбутньої деокупації Криму, то Вадим Скибицький зазначив, що все залежатиме від того, як буде сплановано операцію ЗСУ зі звільнення півострова і який буде моральний стан російських військових.

"Якщо там буде паніка і всі почнуть тікати, то можливий "жест доброї волі". Але це не буде дуже просто, тому що вони вважають Крим останньою фортецею і намагатимуться захищати півострів до кінця", — наголосив розвідник.

Він додав, що російські окупанти готуються до кругової оборони також у Маріуполі. Вони активно відновлюють необхідну для ведення бойових дій інфраструктуру, зокрема портову.

Читайте також на порталі "Коментарі" — масштабний витік даних Пентагону: Володимир Зеленський зізнався, чи мав відверту розмову з Білим домом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини