Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти не залишають в спокої Суми: по чому знову масовано вдарив ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти не залишають в спокої Суми: по чому знову масовано вдарив ворог

Росіяни знову атакували ракетами Суми, б'ють по енергетичній інфраструктурі

17 вересня 2024, 15:50 comments1220
Поділіться публікацією:

Країна-агресор атакувала ракетами енергетичну інфраструктуру Сум. В обласному центрі були розгорнуті пункти незламності, в містян відсутнє світло, вода. Як інформує портал "Коментарі", про деталі масованого обстрілу в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації (ОВА) Володимир Артюх.

Окупанти не залишають в спокої Суми: по чому знову масовано вдарив ворог

Обстріл. Фото: з відкритих джерел

Очільник Сумщини зазначив, що наразі відомо про чотири ракетні удари. Наслідки вже з'ясовано, наразі розпочаті роботи по їх ліквідації.

Водночас через обстріл енергетичної інфраструктури, ситуація зі світлом може змінитись. Через це у місті були розгорнуті пункти незламності.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сьогодні вночі ворог, використовуючи БПЛА "Шахед", наніс масований авіаційний удар по місту Суми. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Сумської ОВА.

Наслідки атаки уточнюються, всі служби працюють над ліквідацією.

Повідомлялося, що у місті пролунало понад десять вибухів.

Вже сьогодні зранку КП "Міськводоканал" повідомив, що у зв'язку з авіаційним ударом 17 вересня о 01:10 знеструмлені усі об'єкти водоканалу.

Здійснено перехід на аварійно-резервне живлення (крім насосів третього підйому на ЦТП).

Також видання "Коментарі" повідомляло — російські окупаційні війська обстрілюють Сумську область, оскільки нічого не можуть зробити з успішним просуванням українських військ у Курській області Росії. Таку заяву зробив спікер ВТУВ "Північ" Вадим Мисник, повідомляє "Радіо Свобода".

"Це просто справа часу, коли вони все це скидатимуть на нас. Або тут чи в іншому місці. Але вони битиму по Україні, все, що в них є, весь арсенал застосовуючи", — заявив військовий.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини