Окупанти не можуть відмовитися від цієї ідеї: де РФ готує нові штурмові групи

У ОТГ "Харків" попереджають, що ворог знову намагатиметься штурмувати Харківську область

Російські окупаційні війська на Харківському напрямку у районах Глибокого готують штурмові групи до наступу. Як передає портал "Коментарі", про це розповіли у ОТГ "Харків".

Військові зазначають, що противник також продовжує атакувати позиції Збройних Сил України.

"Ворог посилив повітряну розвідку із застосуванням БпЛА на Харківському напрямку. Так, у районі Сотницького Козачка окупанти посилюють пости бойової охорони на власній території. Водночас поблизу Глибокого армія РФ готується до наступальних дій штурмових груп, поповнюючи запаси і намагаючись доукомплектувати підрозділи, які зазнали втрат особового складу, а також проводять розвідку маршрутів висування. Під час ротації росіяни замінили підрозділи в районі населеного пункту Гатище", — зазначаються офіцери.

За їхніми словами, на Харківському напрямку за минулу добу росіяни втратили 136 солдатів та 53 одиниці озброєння та військової техніки, серед яких один танк, 16 артилерійських систем, 10 автомобілів, п'ять одиниць спеціальної техніки та 21 БПЛА.

Читайте також на порталі "Коментарі" - окупанти знову мають просування на фронті: деталі від DeepState.

Також видання "Коментарі" повідомляло – експерт з питань сектору оборони та безпеки Олег Старіков в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню заявив, що зараз противник проводить четвертий етап своєї літньої військової кампанії. Цей етап має настати в середині серпня – на початку вересня. Олег Старіков прогнозує, що цей етап буде у вигляді ескалаційної складової із посиленням тиску по всій лінії бойового зіткнення.