Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти масово перекидають живу силу через Маріуполь (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти масово перекидають живу силу через Маріуполь (ВІДЕО)

Велике перекидання живої сили відбулося пару днів тому через Маріуполь

сьогодні, 13:59
Поділіться публікацією:

Понад 20 вантажівок організованими двома колонами маршрутом росія-Новоазовськ-Маріуполь Нікольске-Розівсько-Пологівська агломерація або Времівський напрямок пройшло два дні тому. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Окупанти масово перекидають живу силу через Маріуполь (ВІДЕО)

Ілюстративне фото

"Можете тепер побачити на власні очі відсутність тактичних маркувань на вантажівках, що доводить про підготовку нової наступальної операції, місце якої росіяни не визначили досі. Це буде залежати від готовності наших Сил Оборони", – зазначив посадовець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Розвідники знищили ворожий літак Ту-134 (ВІДЕО)

У ніч з 12 на 13 жовтня 2024 року в росії згорів літак Ту-134, що належав до 117-го військово-транспортного авіаполку збройних сил держави-агресора. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України зранку 14 жовтня, інформує портал "Коментарі".

Нищівна пожежа спалахнула на російському військовому аеродромі “орєнбурґ-2”, де базувався Ту-134. Такі радянські борти використовуються, зокрема, для транспортування керівного складу міністерства оборони рф. "ГУР МО України нагадує ― кожен злочин проти українського народу матиме належну відплату", – зазначили у розвідці.

Читайте також: За даними OSINT-спільноти Tracking, російські окупанти спорядили ракети Х-101 на 8 стратегічних літаках Ту-95МС, які базуються на авіабазі "Оленья". Усього на цій базі знаходиться 10 таких літаків, тоді як ще 4 розташовані на аеродромі "Енгельс-2". Ракетний удар Напередодні експерти зафіксували переміщення літаків Ту-160, а також активність військово-транспортного Іл-76, який доставляє до РФ боєприпаси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини