Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти хочуть влаштувати гуманітарну катастрофу та нашкодити фронту. Що роблять
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти хочуть влаштувати гуманітарну катастрофу та нашкодити фронту. Що роблять

Окупанти нищать об’єкти енергетики, оскільки хочуть завдати максимальної шкоди як простим українцям, так і військовим, відзначив в коментарі ТСН військовий експерт Олег Жданов. При цьому у РФ ще є достатньо ракет

2 квітня 2024, 12:53
Поділіться публікацією:

Наразі країна-агресор має на озброєнні приблизно 950 ракет з дальністю польоту понад 350 км, відзначив у коментарі "РБК-Україна" заступник голови ГУР Міноборони Вадим Скібіцький. За його словами, окупанти припиняють масовані обстріли України, коли запас ракет знижується до 900. При цьому він підкреслив, що протягом місяця загарбники виготовляють не менше чотирьох десятків ракет Х-101.

Окупанти хочуть влаштувати гуманітарну катастрофу та нашкодити фронту. Що роблять

Ракетний удар

Саме тому, відзначив Скібіцький, окупанти ще можуть провести два-три масованих ракетних удари, а потім знову взяти паузу.

Про те, що у країни-агресора ще є можливість для того, щоб провести кілька масованих ракетних ударів, каже і Олег Жданов. За його інформацією, окупанти накопичили близько тисячі різних ракет. Окрім того, вони мають змогу виготовляти близько сотні ракет різних типів на місяць.

Саме тому, відзначає Жданов, окупанти ще можуть завдати кілька масованих ракетних ударів, і завдаватимуть їх по найслабшим місцям. За його словами, таким місцем, власне є об’єкти енергетики.

Справа у тому, підкреслює військовий експерт, що електрогенерація впливає на всю життєдіяльність країни.

"Починаючи від подачі води, припинення якої може призвести до погіршення епідеміологічної ситуації. Закінчуючи перекиданням військ, тому що основа залізниці — це електротяга"
, — відзначив Жданов.

Окрім того, він не виключив, що Росія може завдати по Україні масованого ракетного удару, використовуючи "Калібри".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Повітряних силах ЗСУ вважають, що під час ракетних ударів окупанти полюють на українські системи ППО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини