Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти готові підривати себе гранатами, щоб поїхати з війни (АУДІОЗАПИС)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти готові підривати себе гранатами, щоб поїхати з війни (АУДІОЗАПИС)

В українській розвідці розповіли, що російські військові готові отримати поранення від гранати, щоб повернутися додому

12 червня 2022, 18:30
Поділіться публікацією:








Російська Федерація продовжує повномасштабне вторгнення на наші території, але багато окупантів деморалізовані та шукають способи, щоб уникнути участі у бойових діях. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла українська розвідка.

Окупанти готові підривати себе гранатами, щоб поїхати з війни (АУДІОЗАПИС)

Росіяни готові отримати поранення, щоб повернутися додому (фото з відкритих джерел)

Опубліковано аудіозапис розмови двох солдатів РФ, які скаржаться на командування, на те, що їх тримають на війні й не дають змоги поїхати додому. Навіть у шпиталях відмовляються приймати загарбників та видавати їм "лікарняні". Тому потрібно отримати поранення, які виглядають як бойові.

"Я вчора пропонував гранату підірвати. РГД. Щоб одразу вісім людей "затрьохсотилися". Плитами обкластися, щоб кінцівки стирчали. Підірвати її й все. Усім поїхати додому з трьома мультами (3 мільйони рублів, які виплачуються солдатам РФ за бойове поранення, — прим. авт.)", — говорить у розмові окупант.

Російські військовослужбовці кажуть, що вже втомилися від війни та хочуть, щоб усе швидше закінчилося.

Нагадаємо, що російські загарбники стикаються з мужньою оборонною ЗСУ, зазнають втрат і безрезультатно намагаються наступати на кількох напрямках. Багато хто з них уже деморалізований і хоче швидше повернутися додому. Заради цього вони готові забити собі у тіло уламки. Про це свідчить розмова окупанта з дівчиною, яку було перехоплено Службою безпеки України.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що російське командування вживає заходів щодо приховання реальної кількості своїх убитих військових. Їхні тіла накопичуються в моргах населених пунктів Ростовської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини