Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти деморалізовані та хочуть тікати з України: аудіоперехоплення розмови
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти деморалізовані та хочуть тікати з України: аудіоперехоплення розмови

Загарбник розповів мамі, що готовий бігти лісами з України, аби не йти в бій

11 червня 2022, 11:50 comments1412
Поділіться публікацією:








Окупанти деморалізовані та хочуть тікати з України: аудіоперехоплення розмови

Российские оккупанты. Фото з відкритих джерел

Один із російських окупантів під час телефонної розмови зі своєю мамою зізнався, що вже не сподівається вибратися з України живим. Відео з розмовою опубліковано на офіційному YouTube-каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Загарбник, який зараз перебуває в Харківській області, розповів матері, що їхні сили не дорівнюють ЗСУ. На батальйон українських захисників командування Росії відправляє по 20 своїх військових. Вони ж, своєю чергою, не хочуть йти на вірну смерть.

"Ми поїдемо туди на смерть. Там стоїть батальйон, а у нас 20 людей. Ми вже всі змирилися: якщо туди поїдемо, звідти не вийдемо. Їм просто безглуздо нас звідти виводити. І підполковник наш. Тому що все спливе, що вони робили тут" "Як вони тут робили, куди вони стріляли? Усіх давно вже продали. І дорогу продали", — сказав окупант по телефону.

Також російський військовий зазначив, що готовий тікати з України лісами, аби не воювати.

"Я просто думаю зібратися і піти. Просто тупо піти лісами. У тайзі не знайдуть", — додав загарбник.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що російський окупант поскаржився своїй матері телефоном на те, що їм доводиться їсти собак, тому що їхні пайки продають командири, а вони хочуть м'яса. Ще один загарбник поскаржився телефоном на те, що їм годують "як поросят" і вони не хочуть вживати таку їжу і відмовляються від неї. Подробиці та повний запис перехоплення розмови читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" поінформував про те, що ЗСУ знищили великий підрозділ "вагнерівців". Про це стало відомо із перехопленої телефонної розмови одного з російських окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини