Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти харчуються собаками, поки їх командири продають пайки - перехоплення розмови (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти харчуються собаками, поки їх командири продають пайки - перехоплення розмови (ВІДЕО)

Зважаючи на все, поїдання домашніх тварин стало трендом серед загарбників - СБУ

10 червня 2022, 16:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Служба безпеки України опублікувала чергове перехоплення розмови окупантів. Відео було опубліковане в офіційному Telegram-каналі СБУ.

Окупанти харчуються собаками, поки їх командири продають пайки - перехоплення розмови (ВІДЕО)

Армія РФ

Як повідомляє СБУ, російські командири продають пайки своїх солдатів, тож ті продовжують харчуватися собаками. Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, що їх перехопила українська спецслужба.

Так, на одному із записів, військовослужбовець армії окупантів розповідає своїй матері про те, що вживає в їжу собак і аргументує це тим, що " м'яса охота же".

"Судячи з усього, поїдання домашніх тварин стало трендом серед загарбників. "Друга армія світу" продовжує пробивати дно…", — зазначає СБУ.

На іншому записі окупант скаржиться своїй дружині на погану якість харчування, яку вони отримують.

"Ми відразу ж викинули. Х*рня повна, як поросятам", — розповідає загарбник.

Також він додає, що їхні пайки йдуть "наліво", і винні у цьому командири, які їх перепродують.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   війна війною, а збагачення за розкладом : чиновник Нафтогазу обзавівся Bentley за півмільйона доларів. Олег Діденко вважав, що війна не перешкода, аби покращити свій добробут та ще й за кошти сумнівного походження.

Читайте також, що Лукашенко пригрозив білорусам українським сценарієм . Лукашенко заявив чиновникам, що у Білорусі може повторитися український сценарій.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що чомусь у росіян поставки HIMARS Україні викликають істерику , — військовий оглядач. Експерт розповів, чим HIMARS краще гаубиць М777 і як армія Росії пристосувалася до останніх.

Також "Коментарі" повідомляли, що агентура активізувалася: які плани Кремля в Європі – як Києву не дати їх реалізувати. Російські пропагандисти звідусіль кричать, що на Україну в ЄС ніхто не чекає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини