Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупаційні війська отримали чіткий дедлайн по захопленню Донецької області
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупаційні війська отримали чіткий дедлайн по захопленню Донецької області

Окупанти за 1-2 місяці хочуть захопити Донецьку область та вийти на річку Оскол, повідомив в ефірі Radio NV ветеран АТО Євген Дикий

20 червня 2024, 18:05
Поділіться публікацією:

Ветеран АТО Євген Дикий вважає, що ультимативна заява кремлівського диктатора Володимира Путіна про "умови мири", в якій він вимагає віддати йому чотири українські області, насправді є криком з проханням домовлятися.

Окупаційні війська отримали чіткий дедлайн по захопленню Донецької області

Євген Дикий

"Можливо, Путін божевільний, але він точно не дурень. Сильною стороною цього старого КГБ-шника завжди  було тримати покер-фейс при дуже поганій грі і вміти блефувати. І от ця його заява про 4 області – це саме показник дуже поганої гри, це дуже характерний для нього зухвалий блеф, на який десятиліттями, на жаль, вівся Захід", — зазначив Дикий.

Він пояснив, що російській армії наразі поставлено завдання за 1-2 місяці, які у них залишились, поки вони мають перевагу, захопити якомога більше вигідних позицій для подальших переговорів про замороження війни.

Тобто, каже Дикий, Путін зараз блефує. Він каже: "Віддайте мені Херсон, Запоріжжя", знаючи, що ніхто йому їх не віддасть. Але, каже Дикий, Путін хоче від партнерів України почути: "Ніхто вам не дасть Запоріжжя, Херсон, але давайте говорити по теперішній лінії". Тобто, вважає експерт, заява про чотири області – це пропозиція до торгу про замороження по лінії фронту. При цьому на думку Дикого, РФ планує до початку переговорів вийти до адмінкордонів Донецької області та на річку Оскол.

При цьому він додав, що загарбники для таких просувань мають місяць-два, бо саме стільки часу лишилося до прибуття F-16 в Україну.

Експерт також зазначив, що росіяни розуміють наслідки дозволів Україні використовувати західну зброю за межами своєї території.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, які вимоги Путін виставив Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини