Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупаційна влада Криму готується до здачі півострова, - ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупаційна влада Криму готується до здачі півострова, - ГУР

Російська окупаційна адміністрація Криму та місцеве відділення ФСБ видали «рішення про встановлення високого (жовтого) рівня терористичної небезпеки»

9 лютого 2023, 16:16 comments1230
Поділіться публікацією:

Документ, який засвідчує про паніку в Криму та розуміння щодо прийдешньої деокупації півострова оприлюднили в Головному управлінні розвідки (ГУР) ЗСУ, пишуть "Коментарі".

Окупаційна влада Криму готується до здачі півострова, - ГУР

У Криму офіційно встановили високий рівень терористичної небезпеки

Відповідно до "рішення про встановлення високого (жовтого) рівня терористичної небезпеки", його дія поширюється в населених пунктах Армянськ, Джанкой, Керч, Красноперекопськ, а також в Джанкойському, Красноперекопському і Ленінському (Єдикуйському) районах Криму. Оголосили про таку ж терористичну небезпеку на підпорядкованих об’єктах міністерств транспорту, житлово-комунального господарства, охорони здоров’я, палива та енергетики, промислової політики та комітету з водного господарства та меліорації. Термін дії заходів необмежений. Тут, мова йде про скасовування рішення лише наступним документом.

Окрім того, місцевим підрозділам ФСБ РФ, які працюють в тимчасово окупованому Криму зараз та лінійному відділенню МВС РФ на транспорті, треба посилити контроль за рухом усього транспорту на півострові. Пильно слідкуватимуть і за переміщенням російських громадян та іноземців з обов’язковою реєстрацією тимчасового місця проживання.

Підрозділам МНС в Криму доведено наказ про проведення ревізії спецобладнання для проведення потенційних "рятувальних операцій". Місцеві ж адміністрації мають забезпечити місця для "тимчасового розміщення людей". На міністерство охорони здоров’я поклали зобов’язання не лише підготувати заклади для надання екстреної допомоги, а й можливої медичної евакуації.

"Подібні "заходи безпеки" з боку окупантів є ознакою підготовки до початку операції зі звільнення Криму українськими Силами Оборони, — кажуть в ГУР ЗСУ. – А ще, це може свідчити про можливість здійснення провокацій з боку російських спецслужб щодо мирного населення півострова з подальшим перекладанням відповідальності на Україну".

Окупаційна влада Криму готується до здачі півострова, - ГУР - фото 2

Окупаційна влада Криму готується до здачі півострова, - ГУР - фото 3

Окупаційна влада Криму готується до здачі півострова, - ГУР - фото 4

Як писали раніше "Коментарі", в Україні починають готувати кадри для Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов хоче до літа повернути Крим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини