Головна Новини Суспільство Війна з Росією Офіцер ЗСУ: Окупація Покровська не означатиме втрату всього Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіцер ЗСУ: Окупація Покровська не означатиме втрату всього Донбасу

Росіяни продовжують штурмові дії на Покровському напрямку

7 вересня 2024, 21:09
Поділіться публікацією:

Захоплення російськими окупантами міста Покровськ не буде означати втрату всієї Донецької області, заявив офіцер ЗСУ Микола Мельник.

Офіцер ЗСУ: Окупація Покровська не означатиме втрату всього Донбасу

РФ наступає на Покровському напрямку. Фото з відкритих джерел

"Навіть із гіпотетичною втратою Покровська ми не втратимо Донбас", — зазначив Микола Мельник.

Офіцер заперечив слова Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про те, що Сили оборони України зупинили наступ росіян на Покровському напрямку. При цьому він не вважає, що для зупинення наступу ворога на Покровськ необхідно перекидати війська з Курської області.

"Перекидати резерви з Курської області не потрібно. Ця операція не є відверненням уваги від Покровська", — відзначив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники продовжують наступати на Покровському напрямку, попри заяви Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, повідомив офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Главком і Верховний повідомили, що на Покровському напрямку — стабілізація. Але якщо це стабілізація, то я балерина. Росіяни продовжують просуватися. Як я і зазначав, росіяни не мають сил для одночасного наступу на Покровськ, Селідово і Курахівку, тому вони обрали один пріоритет і проламують нашу оборону. Все доволі логічно, адже це дозволить оточити групу підрозділів, що тримають оборону між Невельськом і річкою Вовча", — наголосив він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Європі може настати криза масштабу Другої світової війни, якщо перемогу на президентських виборах у США здобуде Дональд Трамп. Перемога Трампа може залишити Європу в скрутному становищі, пишуть у матеріалі для Foreign Policy Філліпс О'Брайен, професор стратегічних досліджень в Університеті Сент-Ендрюс, та Едвард Стрінгер, маршал авіації Королівських ВПС у відставці і старший науковий співробітник британського аналітичного центру Policy Exchange.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини