Головна Новини Суспільство Війна з Росією Офіцер ЗСУ назвав головну проблему ухилянтів
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіцер ЗСУ назвав головну проблему ухилянтів

У ЗСУ розкритикували ухилянтів, які публічно критикують мобілізацію

5 квітня 2024, 21:57 comments2061
Поділіться публікацією:

Українська влада, яка володіє чималими медійними ресурсами, повинна звернути увагу на проблеми, які мобілізаційним процесам створюють публічні ухилянти, вважає колишній командир роти 47-ї окремої механізованої бригади, офіцер ЗСУ Микола Мельник.

Офіцер ЗСУ назвав головну проблему ухилянтів

В Україні ухилянти стають все гучнішими. Фото з відкритих джерел

"Мене непокоїть, що ухилянти почали відкривати рота. Раніше сиділи собі в куті і не відсвічували. А зараз на чолі зі своїми вождями і гуманістами на кшталт Остапа Дроздова голову підняли. Поки що обережно, але з бронзою в голосі починають розповідати, що не можна воювати за корумповану країну, нехай інші воюють, влада знищує свій народ, а ті, хто воюють, взагалі дурачки. І бентежить мене не те, що в них голос прорізався. А те, що влада з усім своїм медіа-ресурсом на це не реагує", — наголосив Микола Мельник.

Офіцер ЗСУ відзначив, що дуже хотів би, щоби співробітники Офісу президента, які відповідають за медійний напрямок, "переключили тумблер із пошуку уявних ворогів на знищення ворогів явних, бо той, хто проти захисту України, і є справжнім ворогом".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у міста Часів Яр в Донецькій області зараз найскладніша ситуація від початку російського повномасштабного вторгнення. Окупанти застосовують дрони проти цивільного населення, а постійні обстріли завдають значних руйнувань місту. У місті майже не залишилося бізнесу, придбати продукти люди можуть лише в одному магазині, який продовжує працювати.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що будуючи відносини зі США, українська влада повинна завжди тримали у голові, що для американських політиків головний пріоритет – внутрішній ринок, а не міжнародні відносини, вважає політолог Андрій Городницький. Політолог відзначив, що не даремно багато американців підтримують позицію Дональда Трампа, що країни НАТО повинні зробити Альянс сильним за власні, а не за американські кошти. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

6 квітня 2024, 00:23

ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до злодіїв москаля й кравчука в пекло!!!!

morrison

5 квітня 2024, 21:11

Дурачки или нет решается очень просто – проходишь тест на IQ и, вуаля. А вот если что-то беспокоит, то лучше не чесать, а читать Конституцию.

Ігор

5 квітня 2024, 21:05

Сам сказав всі причини. Нехай тепер займеться тими ухилянтами які на посадах у вишиванках і юдейцями їм є що втрачати? То нехай йдуть і захищають це. І не треба спекулювати захистом України. Україна 2000 років нікуди не ділась і не подінеться. Питання в тому яка влада буде її контролювати. Тому ми захищаємо не Україну вона не потребує захисту - ми не боги, ми захищаємо владу юдейців які щось там з Путіним не поділили.


Новини