Офіцер армії РФ зізнався, що Росія жорстоко катує українців

Російський солдат, який втік Російської Федерації зізнався, що військові його країни жорстоко катували українців: вибивали зуби, стріляли в голову, руки, ноги, погрожували зґвалтуванням та морили голодом.

Російський офіцер Костянтин Єфремов втік з РФ та зізнався, що війська Путіна катують українських жителів, яких розстрілювали або погрожували зґвалтуванням. Це найвищий офіцер армії РФ, який прямо заявив про злочинні дії росіян. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання BBC.

Росіянин втік з армії РФ та дав інтерв’ю для BBC. Під час розмови Костянтин Єфремов повідомляв, що він нібито неодноразово намагався звільнитись з російської армії, але звільнення він отримав тільки після того, як відмовився повертатись на війну в Україну.

"Я вирішив піти. Я пішов до свого командира і пояснив свою позицію. Він відвів мене до старшого офіцера, який назвав мене зрадником і боягузом. Один полковник обіцяв мене посадити до 10 років за дезертирство і сповістив поліцію", - говорить росіянин.

Під час розмови з для BBC росіянин розповів про тортури, які вчиняли російські військові з українцями. За його словами під час допитів один з українців зізнався, що він снайпер. На це дуже сильно відреагував російський полковник.

"Він вдарив його, стягнув з українця штани і запитав, чи одружений він, а тоді наказав, щоб хтось приніс йому швабру та додав ми перетворимо вас на дівчину і відправимо вашій дружині відео", - говорить Євремов.

Також російський солдат згадує, що українцям під час допитів вибивали зуби, морили голодом та стріляли по колінах, руках і в голову.

"Я прошу вибачення у всього українського народу за те, що прийшов до них непроханим гостем зі зброєю в руках. Слава Богу, я нікого не скривдив. Я нікого не вбивав. Слава Богу, мене не вбили", - говорить Єфремов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що рух опору в Криму знищив двох офіцерів Росгвардії РФ.

Також "Коментарі" писали про зброю, яка може змінити баланс сил в Україні.