Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дві "жирні" цілі: Ігнат пояснив чи вдалось знищити російський літак Іл-22
commentss НОВИНИ Всі новини

Дві "жирні" цілі: Ігнат пояснив чи вдалось знищити російський літак Іл-22

Пошкоджений російський літак Іл-22 приземлився на території Росії, однак Ігнат пояснює, що він вважається знищеним та відновленню не підлягає.

15 січня 2024, 16:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат зауважив, що попри фотографії з приземленим літаком Іл-22, він все ж таки вважається знищеним, а "реанімація" йому не допоможе. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook Юрія Ігната.

Дві "жирні" цілі: Ігнат пояснив чи вдалось знищити російський літак Іл-22

Речник ПС Юрій Ігнат про фото пошкодженого літака РФ Іл-22. Фото з відкритих джерел

В мережі поширились фотографії, які ймовірно вказують на те, що російський літак Іл-22, ймовірно, приземлився в одному з аеропортів на території РФ. Цю ситуацію прокоментував речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат

"Схоже, Іл-22 таки дотягнув до Анапи. Живучий гад. Але, як бачите, корито "восстановлению не подлежит". Тому, як не крути, ціль знищена, реанімація не допоможе! Літак горів, серед екіпажу є поранені, сподіваюсь і 200-ті!", — пише Юрій Ігнат.

За словами речника ПС основною цілю був російський літак дальнього радіолокаційного виявлення А-50, який до цього дня вважався "непосильним завданням" для знищення Повітряними силами. Однак тепер Українці знищили його, а разом з ним і повітряний командний пункт Іл-22. Ігнат назвав це "двома жирними цілями", які змогли ліквідувати за один раз. 

Нагадаємо, що спочатку про знищення літаків заявили російські військкори, які почали панікувати через ситуацію. А згодом інформацію офіційно підтвердив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни скиглять через знищений літак А-50. За їх словами це "трагедія" та "чорний день" для російської протиповітряної системи.

Також "Коментарі" писали, що з'явилась перша реакція Кремля на знищення російського рідкісного літака А-50 над Азовським морем українськими силами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини