Головна Новини Суспільство Війна з Росією Одного з російських пропагандистів ліквідовано на території України: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Одного з російських пропагандистів ліквідовано на території України: що відомо

На території України ліквідовано військового пропагандиста Постнова

15 червня 2022, 10:05
Поділіться публікацією:

В Україні ліквідовано одного з російських військових журналістів та пропагандистів "руского міра" й "спецоперації" — Сергія Постнова. Про це повідомляє в Телеграм-каналі речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук. Інформацію також підтвердили в російських ЗМІ, що посилаються на Раду ветеранів центрального апарату.

Одного з російських пропагандистів ліквідовано на території України: що відомо

фото телеграм u_now

За інформацією української сторони, полковник Постнов разом з російською армією їздив на територію України знімати пропагандистські матеріали з лютого 2022 року. Пропагандист перебував в складі угруповання "V", побував в районі Гостомеля, на Київщині та в низці міст та населених пунктів, які окупували росіяни в Харківській та Луганській областях.

За даними російських ЗМІ, ліквідували Постнова українські сили в період з 13 на 14 червня 2022 року. Сергій Постнов обіймав посаду керівника інформгрупи першого відділу Департаменту по взаємодії із ЗМІ Росгвардії.

Як писав портал "Коментарі", Зеленський назвав ключову мету боїв з окупантами на півдні та наголосив, що тривають важкі бої в Сєвєродонецьку та в Луганській області, на півдні Харківської. В Херсонській — ЗСУ рухаються зі звільненням населених пунктів. 14 червня окупанти запустили ракети по Львівській та Тернопільській області. Сили протиповітряної оборони збили частину ракет — над Золочевим та над Тернопільщиною. В Львівській області шестеро людей госпіталізовані, стан їх здоров'я задовільний. В іншій області потерпілих попередньо немає.

Також ми писали, що означають заяви про передачу Україні ядерної зброї від західних політиків й чому Захід думає, що росія блефує щодо ймовірності нанесення ядерного удару по іншій країні.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини