Головна Новини Суспільство Війна з Росією Обстріл під Бахмутом: в Україні було серйозно поранено польських волонтерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстріл під Бахмутом: в Україні було серйозно поранено польських волонтерів

За наявними даними, одній із постраждалих - жінці-волонтеру, ампутували ногу

11 січня 2023, 09:17
Поділіться публікацією:

Польща продовжує підтримувати Україну, і це стосується найрізноманітніших напрямків, від надання зброї та техніки до збирання грошей та гуманітарної допомоги для мирного населення, яке постраждав від російської агресії. Чергове підтвердження того, що громадяни сусідньої країни завжди готові "подати руку" Україні, нещодавній візит польських волонтерів до Бахмуту – населеного пункту, який постійно перебуває під обстрілом путінської орди.

Обстріл під Бахмутом: в Україні було серйозно поранено польських волонтерів

Процес роздачі гумдопомоги, з відкритих джерел

Двох громадян Польщі, які вирушили в Україну у складі гуманітарного конвою, були серйозно поранені під Бахмутом. Під час чергового обстрілу, під який, на жаль, потрапило мирне населення, осколкові поранення отримали і члени добровольчої місії – ними стали двоє громадян сусідньої країни – чоловік та жінка. Наразі, передає видання Wyborcza, постраждалі перебувають у себе на Батьківщині, у клінічній лікарні Любліна. Стан пацієнтів, кажуть медики, вдалося стабілізувати, проте на тлі отриманих травм, їхнє життя навряд чи зможе стати колишнім.

За наявними даними, коли члени гуманітарного конвою розвантажували пакети та коробки з різноманітними речами та продуктами, почався обстріл. Від уламків ворожого снаряда були серйозно поранені двоє людей – чоловік і жінка. Остання, на жаль, постраждала серйозніше – їй довелося ампутувати ногу.

Наданням першої допомоги та транспортуванням поляків на Батьківщину займався фонд "Хуманош", його співробітники надали всю необхідну турботу та підтримку постраждалим.

Нагадаємо , раніше ми розповідали про відому польську спортсменку, яка активно підтримує Україну та українців у їх боротьбі за свободу та незалежність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини