Обстріл Києва: стало відомо про ще одного загиблого лікаря

Внаслідок ворожої атаки загинула лікар-акушерка Світлана Поплавська

Внаслідок вчорашнього обстрілу Києва загинула молода лікар-акушерка Світлана Поплавська. Дівчина працювала у клініці "Адоніс", яка постраждала від атаки. Світлана нещодавно повернулася з декретної відпустки та встигла попрацювати лише кілька днів.


Світлана Поплавська була відома у Броварах як досвідчений лікар. Вона десять років працювала гінекологом, допомагаючи жінкам та дітям. Приблизно 5 років тому перейшла до клініки Адоніс, яка постраждала внаслідок вчорашнього обстрілу. У день атаки вона була на своєму робочому місці. Лікарі виборювали її життя кілька годин, але серйозні травми не залишили шансів.

Колеги та друзі Світлани говорять про неї як про світлу і добру людину, яка завжди була готова допомогти. Вона була не лише добрим лікарем, а й чудовою мамою для трьох дітей. Молодшій дитині Світлани лише два роки.

Родині, друзям та колегам Світлани важко переживати цю втрату. Усі, хто знав її, сумують та висловлюють свої співчуття.

Читайте також на порталі "Коментарі" - У Києві завершилися рятувальні роботи у дитячій лікарні "Охматдит" після ракетної атаки. Рятувальники та медики працювали цілодобово, щоб допомогти пораненим та прибрати руйнування. Про це повідомив Ігор Клименко, міністр внутрішніх справ України.

Раніше "Коментарі" писали, що 8 липня росіяни ракетою Х-101 потрапили до дитячої лікарні "Охматдит". Як повідомили у прес-службі лікарні, медичний заклад зазнав дуже серйозних руйнувань і потребує величезних коштів на відновлення. Саме тому у лікарні будуть вдячні за будь-які пожертвування на відновлення лікарні.