Головна Новини Суспільство Війна з Росією Обстріл Херсона: є загиблі та поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстріл Херсона: є загиблі та поранені

Російські окупаційні війська знову обстріляли з артилерії Херсон

сьогодні, 07:34
Поділіться публікацією:

Учора ввечері у Херсоні пролунали потужні вибухи. Під ударом ворожої артилерії опинились житлові будинки у Центральному районі міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.

Обстріл Херсона: є загиблі та поранені

Ілюстративне фото

На жаль, внаслідок ворожої атаки загинула 74-річна жінка. Вона дістала смертельні поранення.

Також поранення дістала 54-річна херсонка. В неї — вибухова травма та контузія. Медики надали їй допомогу на місці. Від госпіталізації потерпіла відмовилась.

Пізніше стало відомо, що внаслідок ворожого удару у Центральному районі загинула 50–річна жінка. Від отриманих поранень вона загинула на місці.

"Поранення дістав також 61-річний чоловік, котрий під час обстрілу знаходився на вулиці. В нього — вибухова травма, контузія, а також уламкове поранення ноги. Каретою "швидкої" потерпілого доправили до лікарні для надання медичної допомоги", – повідомив голова ОВА.

Також пізніше стало відомо, що внаслідок "прильоту" у житловий будинок травмувалась 13-річна дитина.

Хлопчик дістав вибухову та черепно-мозкову травми, а також уламкове поранення ноги. Лікарі надали йому допомогу на місці. Від госпіталізації батьки відмовились.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти двічі вдарили по Харкову: що відомо про "прильоти"

Учора близько 20:35 у Харкові пролунали потужні вибухи. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про влучання КАБ у трьох районах міста – Шевченківському, Київському та Салтівському.

"У Салтівському районі внаслідок "прильоту" пошкоджено приватний будинок, постраждала жінка. У Шевченківському районі на дану хвилину також одна постраждала жінка. У Шевченківському районі, внаслідок удару КАБом, зруйновано приватний будинок.

Двоє постраждалих госпіталізовані. Огляд місць прильотів триває", – написав Терехов.

Вже о 2 годині ночі у місті пролунала повторна серія вибухів. На цей раз "прильоти" сталися у Холодногірському районі міста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини