Новий рекорд: окупанти зазнали величезних втрат у живій силі на півдні

ЗСУ продовжують посилювати тиск на півдні

Лише за підтвердженою інформацією українські захисники минулої доби ліквідували на півдні 65 російських окупантів та багато військової техніки. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Із завданням на відмінно впоралися лише два українські штурмовики. Українські пілоти відпрацювали зі скупчення живої сили противника, а також по складах з боєприпасами. Основні удари припали в районі Снігурівки.

Щоб завадити планам ЗСУ, росіяни відправили винищувач Су-35. Він вилетів із Нової Каховки та намагався в небі атакувати українську авіацію. Росіяни пустили в хід ракети "повітря-повітря". Але результат для ворога невтішний. Наші пілоти не лише впоралися з поставленим завданням, а й повернулися на базу без втрат.

"Ворожий винищувач Су-35 з району Нової Каховки намагався атакувати ракетою "повітря-повітря" наші літаки, але успіху не мало. Наші авіатори впоралися із завданням без втрат", - йдеться у повідомленні.

Загалом ракетним вогнем та артилерією ЗСУ знищили 65 окупантів, комплексний апаратний зв'язок "Редут-2УС", 11 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Крім того, ракетно-артилерійські підрозділи завдали точних ударів по накопиченню озброєння, ворожої техніки та складу боєприпасів у районі Райської Новокахівської громади, а також по складу боєприпасів у районі Берислава. Об'єкти було знищено. Втрати уточнюються.

Нагадаємо, українські бійці завдали ударів по російських командних пунктах у Чорнобаївці, а також розбили чотири склади боєприпасів на півдні.

Читайте також на порталі "Коментарі" - кадрове перетасовування президента Зеленського, зустріч у форматі Рамштайн, переговори України та РФ щодо розблокування морських портів: чого чекати від цього тижня, як це може вплинути на війну в країні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна зуміла стабілізувати ситуацію на полі бою. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у себе в телеграмі.