Головна Новини Суспільство Війна з Росією Новий рекорд на півдні – ЗСУ знищили понад 100 росіян, техніку та склади: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рекорд на півдні – ЗСУ знищили понад 100 росіян, техніку та склади: подробиці

ЗСУ на добре виконали поставлені завдання на півдні країни

21 липня 2022, 07:44 comments1209
Поділіться публікацією:

Практично з кожним днем тиск української армії на півдні зростає. Так, за минулу добу українські воїни виконали 200 вогневих завдань, ліквідувавши 111 загарбників, командний та командно-спостережний пункти, склади та техніку противника. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляється на офіційній сторінці у Facebook оперативного командування "Південь".

Новий рекорд на півдні – ЗСУ знищили понад 100 росіян, техніку та склади: подробиці

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Ракетно-артилерійськими підрозділами ЗСУ виконано понад 200 вогневих завдань, внаслідок чого вороже військо втратило 111 осіб, гаубицю "Мста-Б", 2 самохідні артилерійсько-мінометні установки "Нона-С", безпілотний літальний апарат типу "Елерон" одиниць брон. автомобільної техніки.

Підтверджено знищення командного та командно-спостережного пункту, ще 6 складів боєприпасів у Херсонському, Бериславському та Каховському районах.

"При цьому корабельно-катерне угруповання чорноморського флоту зменшило склад до 2 ракетних та 1 великого десантного корабля", – йдеться у повідомленні.

В оперативному командуванні "Південь" звертають увагу громадян бути дуже обережними на узбережжі Чорного моря. Через шторм, що розігрався останніми днями, на берег моря може винести ворожі міни. Штормова погода у північно-західній частині Чорного моря продовжує створювати передумови до посилення активності руху ворожих мін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — допомагати "ЛДНР" доведеться роками: Путін зробив нову заяву про війну в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Китай проти США, значить, за РФ: про що говорить нова заява КНР — у чому загроза для України. Експерти детально розповіли у ексклюзивному інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини