Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нове «свято» Путіна зазнало потужної невдачі на тимчасово окупованих територіях
commentss НОВИНИ Всі новини

Нове «свято» Путіна зазнало потужної невдачі на тимчасово окупованих територіях

Так званий "День возз'єднання" окупованих областей з Росією зазнав невдачі в українських регіонах.

1 жовтня 2023, 13:13 comments2663
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Нове «свято» Путіна зазнало потужної невдачі на тимчасово окупованих територіях

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Президент Росії Володимир Путін оголосив дату 30 вересня — державним святом. Саме в цей день Росія провела незаконний референдум на тимчасово окупованих територіях України.

Путін назвав 30 вересня своєрідним "Днем соборності" на згадку про незаконну анексію Росією Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

Офіційно "свято" отримало назву "День возз’єднання" з Росією. Кремль запропонував його відзначати щорічно та вказав, що у цей день буде вихідним. З нагоди цього Путін запровадив низку святкових заходів.

Однак з’ясувалось, що підтримка Росії на тимчасово окупованих територіях не така вже і велика, порівнюючи з невизнаними результатами псевдореферендуму. Радник МВС Антон Геращенко опублікував у Twitter відео на якому в автопробігу на честь "Дня возз’єднання" взяло участь лише 11 автомобілів у Луганській області.

Переглянути відео можна нижче:

"Судячи з відео, цей захід має "колосальний" розголос: в автопробігу взяли участь 11 автомобілів", — пише Антон Геращенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки українського населення підтримує Росію на окупованих територіях. Кремль провів закрите опитування на тимчасово окупованих територіях, а отримані результати планує використати, щоб створити стратегію впливу на місцевих мешканців. Однак виявилось, що Росію підтримує лише 5% населення на території окупованих Херсонської та Запорізької областях.

Також "Коментарі" писали, що ЗМІ розкрили проблеми українських військових під час навчань в країнах НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 жовтня 2023, 12:44

Корумповані нікчеми відволікають увагу від того, що навіть свято захисника і захисниць, зіпсували своїми переносами. Якби боягузливе командування не нагадало, ніхто б і не знав що сьогодні свято. Не встигло свято стати усталеним як його поміняли. Ще й вітання вимушені приймати від корумпованих боягузів, завдяки яким Україна програла.


Новини