Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нова зачіска і цивільний одяг: як зараз виглядає Валерій Залужний (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова зачіска і цивільний одяг: як зараз виглядає Валерій Залужний (ФОТО)

У мережі з'явилося нове фото Валерія Залужного з новою зачіскою, після його зникнення з громадськості.

28 квітня 2024, 19:35 comments3920
Поділіться публікацією:

Вже тривалий час після звільнення з посади Головнокомандувача ЗСУ генерал і Герой України Валерій Залужний  не з'являвся в мережі. Пізніше стало відомо, що президент Володимир Зеленський погодив кандидатуру Залужного на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії.

Нова зачіска і цивільний одяг: як зараз виглядає Валерій Залужний (ФОТО)

Валерій Залужний (фото з відкритих джерел)

Та нещодавно все ж таки з'явився перший знімок Валерія Залужного його опублікувала. журналістка Марина Шашкова опублікувала спільне з ним фото на своїй сторінці у Facebook.

"Відпускаєте нас до Британії?" — написала Марина під публікацією.

На опублікованому фото генерал Залужний з'явився у сірій толстовці, темній жилетці і з новою зачіскою.

Нова зачіска і цивільний одяг: як зараз виглядає Валерій Залужний (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чому президент вирішив, що Залужний є ідеальним кандидатом на посла в Лондоні. Глава української держави Володимир Зеленський довго шукав кандидата на посаду посла у Великій Британії. Важливість питання полягає в тому, що Британія – один із лідерів у військовій допомозі Україні. Тому була потрібна людина з розуміння військового контексту. Таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Міністр зазначив, що він мав кілька розмов із колишнім головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, під час яких він переконався, що Залужний не проти дипломатичної роботи.

За його словами, він, як глава МЗС, дуже зацікавлений у сильному послі в Лондоні. Президент вирішив, що саме Валерій Залужний є оптимальною кандидатурою. Дмитро Кулеба вважає рішення президента правильним і називає його "однозначним посиленням для нашої системи та рішенням, яке відповідає інтересам МЗС, інтересам самого Залужного та інтересам України".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини