Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нова стратегія може врятувати Україну: у WSJ розповіли, як зміниться війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова стратегія може врятувати Україну: у WSJ розповіли, як зміниться війна

Зусилля України мають бути зосереджені на обороні, вважають журналісти WSJ

5 лютого 2024, 13:05 comments5225
Поділіться публікацією:

Війна в Україні сягнула критичної точки. Контрнаступ ЗСУ виявився не таким успішним, як багато хто очікував. Це дало російським військам час окопатися та здобути перевагу. Щоб врахувати нинішні реалії, Україна та її прихильники повинні дотримуватись адаптованої стратегії, яка складається з п'яти основних елементів. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Wall Street Journal.

Нова стратегія може врятувати Україну: у WSJ розповіли, як зміниться війна

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Видання зазначає, що військові зусилля України мають бути більше зосереджені на обороні.

"Києву необхідно зберегти територію, яку він все ще контролює… Українським силам слід створити укріплені оборонні лінії та використовувати сучасні датчики та безпілотники, щоб запобігти новому захопленню земель Росією", — йдеться в публікації.

У матеріалі йдеться про те, що Україні необхідно знизити свою залежність від іноземної допомоги.

The Wall Street Journal наголошує, США та інші країни мають допомогти Україні створити посилену мережу протиповітряної та протиракетної оборони, наголосив журнал.

Аналітики вважають, що Україна має націлитись на російські лінії постачання на сході України та на заході Росії, і, чи не найважливіше, Україна має посилити загрозу для РФ у Криму.

"Це повинно включати удари на великі відстані, а також спеціальні операції проти російських сил, баз і ліній постачання. Чому Керченський міст продовжує стояти, залишається загадкою. Щоб забезпечити можливість цих ударів, США і західні прихильники повинні надати Україні зброю більшої дальності з більшим бойовим навантаженням та зняти заборони на використання цієї зброї для атак на війська та логістику на території Росії", – йдеться у матеріалі.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому питання із виділенням допомоги від США знову відкладається: що може зробити Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 лютого 2024, 13:59

Керченський міст буде триматись поки тримається за владу ця юдейська Хунта. Жодної випадковості. Україна просто перетворена на території військових дій, а м'ясо смердів просто збільшує ціну Путіну поки юдейці крадуть. Країна вже втрачена.


Новини