Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нищівний удар: українські воїни розбили російську батарею самохідних гаубиць "Акація" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Нищівний удар: українські воїни розбили російську батарею самохідних гаубиць "Акація" (ВІДЕО)

Супротивник був знищений за допомогою американських гаубиць M777

29 червня 2022, 14:47 comments1502
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни знищили артилерію російську артилерію. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Нищівний удар: українські воїни розбили російську батарею самохідних гаубиць "Акація" (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Артилеристи ЗСУ завдали нищівного удару по артилерійській батареї росіян. Повідомляється, що противника було знищено за допомогою американських гаубиць M777.

"На одному з напрямків ведення бойових дій, підрозділами 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ та Сухопутних військ ЗС України з використанням 155-мм гаубиць M777 знищено ворожу батарею самохідних гаубиць 2С3 "Акація"", — повідомляє Командування ДШВ ВСУ.

На підтвердження своїх слів наші воїни опублікували відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що росія зайшла надто далеко: Зеленський попередив НАТО, що тепер залишилося лише 2 шляхи. Президент України попросив НАТО знайти Україні місце у спільному безпековому просторі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що це фото має бути скрізь: омбудсмен показав загиблу дитину під завалами (Фото). У Очакові загинула малолітня дитина під завалами. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Росія пригрозила втратою суверенітету ще одній країні. Все через те, що Норвегія відмовила пропускати вантажі на архіпелаг. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що чомусь Україна готується до вторгнення з Білорусі: чи є підстави – чому мовчать білоруси. Росія через сусідство України з Білоруссю не дає спокою нашій країні, підбурюючи режим Лукашенка до нових провокацій на кордоні. Докладно про це читайте у нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини