Головна Новини Суспільство Війна з Росією Німецький журналіст прогнозує тривожну ситуацію для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький журналіст прогнозує тривожну ситуацію для України

Кореспондент німецького видання BILD, який побував на фронті вважає, що може статись перелом у ході війни проти Росії не на користь України.

9 серпня 2023, 17:13 comments3261
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кореспондент BILD Пауль Ронцхаймер вважає, що у випадку невдалого контрнаступу ЗСУ може статись ситуація, коли "доведеться готувати українців до контрнаступу росіян". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецьке видання BILD.

Німецький журналіст прогнозує тривожну ситуацію для України

Український військовий. Фото з відкритих джерел

Німецький журналіст Пауль Ронцхаймер за час від початку повномасштабного вторгнення встиг зустрітись з Володимиром Зеленським, вищими українськими політиками та дипломатами. Крім того, Ронцхаймер був на найважчих ділянках фронту на кількох різних напрямках, де встиг поспілкуватись з українськими воїнами.

"Я був здивований тим, що багато солдатів у розмовах зі мною були дуже чесні і говорили, що очікували кращого розвитку подій", — розповідає Ронцхаймер та додає, що очікування були як у наступі на Харків та Херсон минулого року.

За словами кореспондента BILD українські бійці розуміють, що ЗСУ має здобути успіхи під час наступу, адже від цього залежить подальша підтримка України на міжнародній арені.

"Великий страх українців полягає в тому, що люди на Заході можуть сказати: ви самі бачите, що у вас нічого не виходить", — говорить Ронцхаймер та додає, що у такому випадку Захід може запропонувати Україні переговори з Росією.

Журналіст впевнений, що тиск на Путіна зростає кожного дня, однак Ронцхаймер окреслив і тривожну для України ситуацію.

"Може статися так, що доведеться готувати українців до контрнаступу росіян", — вважає німецький журналіст.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з заявами журналістів BILD в Україні створили мережу секретних аеродромів.

Також "Коментарі" писали про українського генерала Олександра Сирського, який назвав місто, яке збирається захопити Росія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини