Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нічні вибухи у Маріуполі: куди потрапили ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Нічні вибухи у Маріуполі: куди потрапили ЗСУ

Після нічних вибухів у Маріуполі є попадання до складу та місця базування росіян

22 лютого 2023, 10:20 comments2940
Поділіться публікацією:

У Маріуполі в ніч проти 22 лютого пролунала серія потужних вибухів. За попередньою інформацією, є попадання до складу боєприпасів та місце базування російських загарбників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на радника мера Маріуполя Петра Андрющенка в Telegram.

Нічні вибухи у Маріуполі: куди потрапили ЗСУ

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

За інформацією Петра Андрющенка, було щонайменше 12 точних "прильотів". Ворожа ППО намагалася відбивати удари ЗСУ, але росіяни змогли впоратися лише з кількома ударами. Більшість ракет потрапили точно в ціль.

Так, вже зараз підтверджено попадання до складу БК в аеропорту Маріуполя, після чого у тому ж районі чули детонацію. Також підтверджено "приліт" у місце базування окупантів на ММК ім. Ілліча.

Крім того, пізно ввечері в Маріуполі чули автоматну стрілянину, Росія кілька разів піднімала в небо авіацію, переміщала танки, також очевидці фіксували запуск окупантами сигнальних ракет.

Андрющенко також повідомив, що після 23:00 у центрі та в районі правого берега Маріуполя зникла електрика, а на Лівобережжі – зник мобільний зв'язок.

Росіяни намагаються приховати інформацію про точні влучення, повідомляючи, що нічні вибухи нібито пов'язані з роботою ППО, яка збила два безпілотники.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ вражатимуть цілі росіян на дальній відстані: які бомби вже передають США.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у вівторок, 21 лютого, російський диктатор Володимир Путін виступив із посланням до Федеральних зборів. У ньому, серед іншого, звинуватив Захід у війні в Україні, заявляв про бажання її припинити, знову брязкав ядерною зброєю. Експерти проаналізували путінські меседжі спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ФЕдя

22 лютого 2023, 13:57

Потрапляють люди. А снаряди влучають.

Шура

22 лютого 2023, 13:52

В ціль не потрапля.ть, а влучають. Краще би ви не сіпались зі своєю українсько.


Новини