Головна Новини Суспільство Війна з Росією Невдалими «наперсточниками» назвав Путіна і Лукашенка нардеп зі «слуг»
commentss НОВИНИ Всі новини

Невдалими «наперсточниками» назвав Путіна і Лукашенка нардеп зі «слуг»

Формально обходячи заборони, Кремль шукає способи для накопичення через треті країни нових партій боєприпасів, ракет чи дронів

1 березня 2023, 20:22
Поділіться публікацією:

Про намагання країни-терористки обійти світові санкційні заборони в контексті візиту Лукашенка в Пекін розповів народний депутат зі "Слуги народу" Василь Мокан, пишуть "Коментарі"

Невдалими «наперсточниками» назвав Путіна і Лукашенка нардеп зі «слуг»

Як Росія намагається обійти санкції

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко прибув до Китаю, де має зустрітися із Сі Цзіньпінем. Пізніше, у березні, планує візит до Ірану.

"З чим пов'язана така міжнародна активність московського сателіта? Це можуть бути спроби путінського режиму знайти лазівки для обходу санкцій проти Росії, — каже нардеп. — Перемовини про "соціально-економічну співпрацю" можуть носити приховану мету — організацію домовленостей щодо постачань зброї чи необхідних компонентів не в Росію, а в Білорусь".

Як наголошує Мокан, таким чином формально обходячи заборони, Кремль шукає способи для накопичення через треті країни нових партій боєприпасів, ракет чи дронів.

Особливо, коли йдеться про Китай: у Піднебесній поки не наважуються відкрито підтримувати злочинний режим путіна, хоча ознаки такої готовності ми вже спостерігаємо. Вочевидь, КНР зважає на руйнівні наслідки для власної економіки, адже США вже попередили про безпрецедентні санкції щодо Китаю у разі відкритих воєнних постачань зброї в Росію", — пояснює нардеп.

Разом з тим, звертаючись до обох очільників країн, які фактично зараз воюють з Україною, Мокан не підбирає слів.

"Тож мушу розчарувати дует двох недодиктаторів — зіграти у наперстки зі світом вже не вийде! Усі ці "хитромудрі" плани на Заході давно викрили", — резюмує обранець.

Проте й зауважує, чи піде на таку авантюру Китай — питання відкрите, але в будь-якому випадку цивілізований світ продовжить підтримувати Україну на шляху до звільнення наших територій та покарання злочинних дій агресора.

На порталі "Коментарі" йшлося, про сенс санкційного тиску, який полягає в нанесенні тисячі дрібних надрізів економіці Росії. Уже 10 таких пакетів в сукупності вкрай руйнують економіку.

Як раніше писали "Коментарі", ще один союзник Путіна починає віддалятись від Росії. Президент Сербії ретельно підбирає свої слова, передає так само багато натяків і словесних припущень, які вказують на зміну курсу для його країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна залишилося мало грошей на війну: коли вони закінчаться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини