Несподівана проблема в армії РФ: як російські солдати реагують на військових з Північної Кореї

Українська розвідка перехопила розмови військових РФ про північнокорейських солдатів на війні в Україні.

Російські військові на Курському напрямку не приховують свого скепсису щодо залучення північнокорейських солдатів до війни в Україні. Нещодавно українська розвідка опублікувала перехоплені розмови, в яких російські солдати обговорюють майбутнє прибуття батальйону з КНДР і називають його умовно "батальйоном К".

Головне управління розвідки (ГУР) розкрило зміст розмов військових із 810-ї окремої бригади морської піхоти РФ, яка зараз діє на Курському напрямку. У цих перехопленнях російські солдати демонструють відверту зневагу до військових КНДР, називаючи їх "китайцями" та вказуючи на мовні бар'єри.

Для координації спільних дій окупанти планують на кожні 30 солдатів КНДР закріпити одного перекладача та трьох російських військових. Проте, навіть за таких умов росіяни сумніваються, що зможуть забезпечити належну взаємодію з новоприбулими північнокорейськими військовими.

Прослухати перехоплену розмову російських військових про солдатів з Північної Кореї можна нижче:

Як повідомляє ГУР, наразі на території Росії знаходиться близько 12 тисяч північнокорейських військових, включно з 500 офіцерами та трьома генералами з Пхеньяну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна звернулась до військових КНДР, які будуть брати участь у війні на боці Росії, з особливою пропозицією. Україна закликає північнокорейських солдатів добровільно здаватись в полон та обіцяє натомість забезпечити їх їжею, теплом та медичними послугами.

Також "Коментарі" писали про те, як білоруський диктатор Олександр Лукашенко відреагував на війська КНДР на війні в Україні.