Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нескінчений караван смерті: в Маріуполі під завалами знаходять сотні тіл
commentss НОВИНИ Всі новини

Нескінчений караван смерті: в Маріуполі під завалами знаходять сотні тіл

В окупованому росіянами Маріуполі продовжуються розбір завалів багатоповерхівок

8 червня 2022, 20:03
Поділіться публікацією:

В окупованому та знищеному Маріуполі триває розбір завалів житлових будинків. Під кожною багатоповерхівкою знаходять кладовище із місцевих жителів. З під одного будинку дістають близько 100 тіл загиблих. Найбільше людей загинули під завалами "хрущовок". Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Нескінчений караван смерті: в Маріуполі під завалами знаходять сотні тіл

Знищений Маріуполь (фото з відкритих джерел)

Петро Андрющенко повідомив, що зараз триває розбір 5 зруйнованих багатоповерхівок. Відтак під кожним будинком дістають з завалів від 50 до 100 тіл мирних жителів. Політик уточнив, що найбільше жертв знаходять в підвалах та під'їздах  “хрущовок”. Окупанти возять трупи вантажівками.

“Трупи звозять вантажівками в морг біля “Метро” або на колишню базу “Щирого кума” на Лівобережжі. Якщо тіла не в муміфікованому стані — везуть прямо на один з двох полігонів для сміття.  Нескінчений караван смерті”, — повідомив Петро Андрющенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Маріуполі на пляжі підірвалися двоє людей, серед них дитина. На замінованому російськими окупантами пляжі підірвалися двоє жителів, серед загиблих опинився восьмирічний хлопчик. Відомо, що біда трапилася біля порту на пляжі "Піщаний". Не задовго до цього окупанти повідомили, що розмінували цей пляж.  Андрющенко заявив, що голова окупаційної адміністрації Маріуполя Костянтин Іващенко повідомив, що пляжі розміновані і відкриті для відпочинку.

Також "Коментарі" інформували про те, що РФ готує "референдум" у двох областяхРосіяни фактично відкрито розпочали підготовку до референдуму на окупованих територіях Херсонської області.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини