Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Маріуполі на пляжі підірвалися двоє людей, серед них дитина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі на пляжі підірвалися двоє людей, серед них дитина

Двоє жителів Маріуполя підірвалися на замінованому пляжі

6 червня 2022, 00:03
Поділіться публікацією:

На замінованому російськими окупантами пляжі підірвалися двоє жителів, серед загиблих опинився восьмирічний хлопчик. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на радника мера міста Петра Андрющенка.

У Маріуполі на пляжі підірвалися двоє людей, серед них дитина

Жителі Маріуполя підірвалися на пляжі (фото з відкритих джерел)

 Відомо, що біда трапилася біля порту на пляжі "Піщаний". Не задовго до цього окупанти повідомили, що розмінували цей пляж.

 Андрющенко заявив, що голова окупаційної адміністрації Маріуполя Костянтин Іващенко повідомив, що пляжі розміновані і відкриті для відпочинку.

"Наслідок — дві смерті маріупольців... Незважаючи на трагедію, окупаційна адміністрація міста разом з пропагандистами продовжує закликати людей на пляжі. Красиві фото та відео їм точно важливіше за життя людей", — йдеться у дописі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російський канал підтвердив, що окупанти крадуть з України метал і зерно. На одному з російських федеральних каналів з'явився сюжет, де детально розповідають, як російські загарбники викрадають продукцію з порту Маріуполя. У сюжеті повідомляють, що спочатку будуть вивозити метал. Із знищеного разом з жителями Маріуполя, швидко вивозять метал. Наразі не відомо точну вартість, але це навіть не мільярди доларів: рахунок явно пішов на їх десятки. Раніше у компанії "Метінвест" заявили, що окупанти збираються вивезти металургійну продукцію, вироблену на заводах Азовсталь і ММК ім. Ілліча. Мова йде про близько 200 тис. тонн металу і чавуну. Їх вартість  становить $170 млн. Тож компанія має намір судитися у міжнародних судах з окупантами через крадене майно.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини