Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не вважають за людей. РФ засекретила інформацію про своїх поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

Не вважають за людей. РФ засекретила інформацію про своїх поранених

Кремль приховав інформацію, скільки російських військових отримали інвалідність

26 червня 2024, 21:44
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони РФ засекретило дані про кількість військових з інвалідністю.

Не вважають за людей. РФ засекретила інформацію про своїх поранених

Росія засекретила дані про поранених. Фото з відкритих джерел

Більше того, за даними Центру національного спротиву, покалічених на війні проти України ворог намагається не комісувати, а повертати на передову після мінімального лікування. 

Повідомляється, що зникли дані й про тих, хто отримує пенсію через втрату годувальника, за допомогою яких можна було дізнатися про кількості загиблих росіян.

У Центрі спротиву відзначили, що приховування відповідної інформації — звична практика для російських окупантів. 

У Центрі спротиву також повідомили, що незмінні підходи Росії до формування та виховання бойового духу у своїх військових спостерігаються на тимчасово окупованій Донеччині, де незгідних кидають в яму. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна заявила про готовність запросити на наступний саміт миру РФ – це головне досягнення саміту, який пройшов у Швейцарії, пише журнал Time. Видання наголошує, що на конференції стало очевидно, що "мрія Андрія Єрмака про глобальну коаліцію зруйнована". Time відзначає, що на саміт не прибув Китай, а Саудівська Аравія погодилася направити посла лише після того, як Володимир Зеленський в останній момент здійснив поїздку в королівство.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Україна втратила чимало можливостей для налагодження продуктивної співпраці з Китаєм, вважає політолог Євген Магда. "У нас відносини з Китаєм – це вектор профуканих можливостей. В українських посадовців не з’явилося розуміння Китаю. Ми не зуміли конвертувати у політичну співпрацю кілька років інтенсивного економічного партнерства з Китаєм", – наголосив Євген Магда. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини