Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Не вчать солдатів нічого, крім алкоголізму": екскомандир з 47-ї бригади висловився про підготовку до армії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не вчать солдатів нічого, крім алкоголізму": екскомандир з 47-ї бригади висловився про підготовку до армії

Микола Мельник прокоментував ситуацію із мотивацією військовозобов'язаних в Україні

28 січня 2024, 22:20 comments2064
Поділіться публікацією:

Як  критично висловивсь старший лейтенант та лицар ордену Богдана Хмельницького,  колишній командир роти 47-ї бригади Микола Мельник, в  теперішніх українських бійців  повністю  відсутня  мотивація  на лінії фронту.

"Не вчать солдатів нічого, крім алкоголізму": екскомандир з 47-ї бригади висловився про підготовку до армії

Екскомандир роти 47-ї бригади Микола Мельник (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє  "Українська правда".

"Жахливі (наслідки відсутності мотивації – ред.)! Ти йому сказав тримати спостережний пункт, а він автомат кинув, пішов здався і доповів, де цей СП. Або росіяни ще не почали штурм, а він уже тікає. Це – трагедія. Тому мотивацією треба займатися з ранку до ночі", – говорить  військовий.

Як стверджує офіцер, щоб  посилити мотивацію  військовозобов'язаних та залучити нових людей до лав Збройних сил України, необхідно змінювати систему підготовки.

"Тільки пропаганда. Тільки зміна системи підготовки, бо зараз більшість навчальних центрів не вчать солдатів нічого, крім алкоголізму", – розповідає  військовий.

Микола Мельник  ще переконаний, що потрібно  використовувати  навички  людини, яких  вона  навчилась у цивільному житті і під час війни.

"Навіщо ви бухгалтера відправляєте штурмовиком, якщо він не дуже хоче? Або людина – крутий сисадмін, то нащо ви з нього робите механіка-водія? Поставте його радіотехніком, він все налагодить. І таких випадків – дуже багато", – завершив  офіцер.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи потрібна Україні тотальна мобілізаціяВ Україні потрібно розпочати тотальну мобілізацію. До участі у війні необхідно залучити в'язнів та громадян, яким виповнилося 18 років. Про це заявив підполковник 68-ї Окремої єгерської бригади ЗСУ Михайло Ніколов .

Михайло Ніколов заявив, що ситуація на фронті дуже непроста, а тому необхідно змінювати підхід до мобілізації.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 січня 2024, 22:52

Якраз пропаганда і подвійні стандарти до цього і привели. В країні 95% не вважає цю війну своєю. За що воювати? Країна не відбулась це суперечка за владні повноваження. Нехай воюють ті, чия це війна. Ця війна не несе жодної стратегічної користі. У юдейців: як не з'їм то понадкусюю. Так і зараз триматись поки є влада і можливість красти закінчиться м'ясо - вони знайдуть спільну мову з окупантом.


Новини