Не тільки снаряди та ракети: стало відомо, яку ще зброю Ин передав Путіну

Росіяни почали застосовувати на війні самохідні ракетні комплекси з КНДР

Російські окупаційні війська почали активно застосовувати проти Сил оборони північнокорейський далекобійний самохідний протитанковий ракетний комплекс Bulsae-4, який може вражати цілі за межами прямої видимості на відстані понад 10 км. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує "Мілітарний".

У повідомленні йдеться, що точних даних про характеристики північнокорейської зброї майже немає, але відомо, що пускова установка Bulsae-4 складається з поворотного пакета з восьми контейнерів з ракетами, розміщених на шасі північнокорейського колісного бронетранспортера М-2010 з колісною формулою 6х6.

Керована ракета має великі стабілізатори та режим атаки на ціль зверху, де у бронетехніки найтонша броня. Для наведення на ракеті використовується електрооптична головка у поєднанні з командним наведенням по оптоволоконному кабелю.

Завдяки цьому оператор комплексу здійснює ручне управління відео. Під час польоту ракети він бачить усі складки рельєфу місцевості, всі об'єкти і може оминути перешкоди і вразити ціль за межами прямої видимості чи навіть за укриттям.

Також це дозволяє досягати високої точності поразки на максимальній дальності з першого пострілу.

Читайте на порталі "Коментарі" - КНДР може планувати проведення ядерного випробування перед президентськими виборами в США, щоб підвищити свій авторитет. Про це заявив міністр оборони Південної Кореї Шин Вонсік.

Також видання "Коментарі" повідомляло - Північна Корея відправила Росії 5,2 млн артилерійських снарядів, що виявилося черговим доказом розвитку відносин між двома країнами, заявив міністр оборони Південної Кореї Шин Вон Сік. Крім того, південнокорейський міністр розповів, що отримала КНДР замість зброї для РФ.