Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не тільки Пригожин: Данілов прогнозує нові бунти в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Не тільки Пригожин: Данілов прогнозує нові бунти в Росії

Секретар Ради національної безпеки та оборони України вважає, що у Росії будуть нові заколоти та спроби змінити владу у Кремлі.

28 червня 2023, 10:17
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що заколот лідера ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина не єдиний, який відбудеться у Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Данілова в ефірі телемарафону.

Не тільки Пригожин: Данілов прогнозує нові бунти в Росії

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото з відкритих джерел

За словами Олексія Данілова процес бунтів вже почався у Росії, тому слід очікувати і наступні подібні інциденти.

"Там буде не один сезон. Не так швидко, як би нам хотілося, але процес розпочався", – вважає секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов.

Данілов зазначає, що бунт Пригожина та його найманців продемонстрували світові, що Росія залишається небезпечною територією. Окрім того, секретар РНБО вважає, що організаторами бунту були люди на високих посадах у Кремлі.

"Люди перебувають у тих інституціях, які мають захищати Росію, захищати військові частини. Зверніть увагу, терористи захоплюють штаб і їм ніхто не чинить опір", — говорить Данілов.

На його думку, це зухвала операція, яка має на меті дискредитувати Путіна.

Нагадаємо, що  23 червня Пригожин почав військовий заколот та разом з найманцями з групи "Вагнера" попрямував на Москву. Бунтівникам вдалось знищити кілька одиниць російської військової техніки та захопити адмінбудівлі. Через півтори доби після початку бунту Пригожин відмовився його продовжувати. Це сталось після перемовин Пригожина з президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Раніше портал "Коментарі" писав про усіх світових лідерів з якими спілкувався Путін після бунту Пригожина.

Також "Коментарі" повідомляли, що британські спецслужби назвали причину скасування військового походу Пригожина на Москву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини