Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не пхайтеся в ТЦК. Військовий дав кілька порад українцям, які хочуть служити
commentss НОВИНИ Всі новини

Не пхайтеся в ТЦК. Військовий дав кілька порад українцям, які хочуть служити

Український військовий-доброволець Петро Кошуков вважає, що для чоловіків, які хочуть піти на фронт є не кращою ідеєю похід в ТЦК. Про це, як повідомляє портал «Коментарі» він розповів в інтерв’ю «Громадському радіо»

22 лютого 2024, 12:17 comments8691
Поділіться публікацією:

Петро Кошуков вважає, що піти на фронт через ТЦК є доволі ризикованим способом".

Не пхайтеся в ТЦК. Військовий дав кілька порад українцям, які хочуть служити

ТЦК чи рекрутинг. Що краще

"Єдине, що порекомендував би, звичайно, не пхатися у ТЦК одразу, бо це дійсно ризиковий спосіб потрапити в армію",
— сказав військовий.

За його словами, до цього процесу треба підходити з розумом. Наприклад, каже він, звернутися до рекрутингової агенції. Також, відзначає Кошуков, сміливо можна використати соціальні зв’язки, вийти на людей, які вже в армії і можуть дати поради, де краще служити тій чи іншій людині.

Кошуков каже, що часто військові частини, які мають брак кадрів, охоче йдуть на спілкування із кандидатами. Під час такого інтерв’ю можна зрозуміти чи підходять вони один одному. Плюс, додає військовий, такий спосіб мобілізації є можливістю потрапити в хорошу частину, де будуть потрібні навички конкретної людини, і де будуть враховувати навіть її фізичний та психологічний стан.

При цьому військовий додав, що міфом є те, що чоловіків із ТЦК одразу відправляють в гарячі точки.

Окрім того, військовий вважає, що армія може ідеально підійти 40-річним чоловікам, які хочуть подолати так звану кризу середнього віку.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що уряд дозволивпрацівникам ТЦК працювати цілодобово. Відповідно їх співробітники можуть у будь-який час доби вручати повістки та навіть проводити ВЛК. Таку ініціативу критикують адвокати. За їх словами, в цьому дозволі не вистачає тільки "чорних воронків", які будуть забирати чоловіків вночі з дому і везти їх в ТЦК і на медкомісію.

Разом з тим відомо, що Міноборони налагодило співпрацю з кадровими агенціями і через них шукають чоловіків певних професій, які потрібні тій чи іншій бригаді. Проте там все ж вважають, що такий рекрутинг не замінить мобілізацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини