Не олігархи і не корупція: військовий різко висловився про те, що його бісить в Україні

Український військовий заявив, що його найбільше дратують ухилянти та влада, яка створює для військовозобов'язаних умови для уникнення служби в армії.

Командир відділення в 92-й ОШБр Леонід Маслов критикує ухилянтів, які уникають служби в армії. За словами військового, вони його бісять більше ніж олігархи, мажори та корупція. Український військовий вважає, що місце ухилянтів – це "концтабори та штрафбати".

Леонід Маслов на своїй сторінці у Facebook висловив думки щодо військовозобов’язаних, які ухиляються від призову.

"Найгірше, що мене бісить в Україні — це не олігархи і мажори, не колективне заперечення прав людини, не корупція і не дармоїди-правоохоронці та навіть не срані русскоязЬІчніки-активісти, а й*бані ухилянти", - пише Маслов.

Військовий пояснює, що не протиставляє тих, хто служить і тих, хто робить інші речі. За його словами, ухилянти це люди, які не стоять на обліку, купують фальшиві документи, тікають за кордон, не працюють офіційно.

"Ухилянт - це військовозобовʼязана особа, яка прикидається, що її нема. Це негідники, які використовують вади системи заради того, щоб не піддавати себе ризику виконати конституційний обовʼязок", - стверджує військовий.

Леонід Маслов також "кнопкодавів" називає ухилянтами. За його словами, політики не можуть встановити чіткі правила, щоб закрити умови, які дозволяють ухилянтам вільно почуватись в країні, а також не намагаються їх переслідувати за кордоном. На думку військового держава заохочує ухилянтів завдяки безкарності.

"Місце ухилянтів - концтабори і штрафбати. Для них мають бути створені ці інститути примусової праці на перемогу", - пише Маслов.

Військовий наголошує, що з такою ситуацією ухилянти все одно потраплять до війська, однак будуть гарматним м’ясом на службі в армії РФ, після того, як доб’ють останніх українських добровольців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий розповів, про що забувають українці на третій рік війни.

Також "Коментарі" писали про реакцію командувача Сухопутних військ на скандали з мобілізацією.