Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не надання дозволу на удари по РФ: стала відома цинічна причина вояжів західних політиків в Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

Не надання дозволу на удари по РФ: стала відома цинічна причина вояжів західних політиків в Київ

На Заході нібито не мають грошей, щоб вкластися в перемогу України, тому там і закликають Київ зменшити амбіції

11 вересня 2024, 16:24 comments8387
Поділіться публікацією:

США та країни Європи закликають Україну розробити чіткий план на 2025 рік для досягнення своїх військових цілей. Вони наполягають на тому, що Україна має бути більш "реалістичною" у своїх амбіціях. Захід продовжує підтримувати довгострокову мету України – повернення контролю над усією своєю територією, зокрема, про це повідомляє The Wall Street Journal, посилаючись на джерела серед західних та американських чиновників.

Не надання дозволу на удари по РФ: стала відома цинічна причина вояжів західних політиків в Київ

Україна і союзники

Однак автори матеріалу зазначають, що підтримка України серед деяких ключових союзників на Заході поступово слабшає, тоді як Росія демонструє певні успіхи на полі бою. Через це європейські дипломати нібито рекомендують Україні бути прагматичнішою у своїх військових цілях та стратегії. Це може полегшити західним політикам переконати своїх виборців у необхідності подальшого постачання зброї та допомоги Україні.

11 вересня Державний секретар США Ентоні Блінкен і міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі відвідали Київ. Крім того, впродовж останніх двох тижнів Україну відвідали й інші високопосадовці з США та Європи.

Зазначається, що ці візити свідчать про існуючі напружені моменти у відносинах між Україною та Заходом, зокрема щодо узгодження бажання витіснити російські війська з реаліями війни на місцях. Високопосадовці з Європи також повідомили Україні, що повна перемога вимагатиме фінансової підтримки від Заходу на сотні мільярдів доларів, що є нереалістичним для США та Європи.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Захід пропонує Україні заморозити війну по лінії розмежування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини