Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не лише Кременчук: після обстрілу Росії у Харкові також є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Не лише Кременчук: після обстрілу Росії у Харкові також є загиблі

Найбільше у Харкові від обстрілів страждає Північна Салтівка

27 червня 2022, 19:05 comments1204
Поділіться публікацією:

Російські війська не припиняють накривати вогнем Харків. Так, після чергового обстрілу загинули щонайменше троє людей. Як передає портал "Коментарі", про це повідомили у Харківській ОВА. Також інформацію підтвердила радниця голови ОВ Наталія Попова у Facebook.

Не лише Кременчук: після обстрілу Росії у Харкові також є загиблі

Супермаркет Ашан. Фото: GETTY IMAGES

У Харківській ОВА зазначили, що окупанти не припиняють вести хаотичний вогонь, обстрілюючи мирні міста та села Харківської області. Дістається і самому Харкову. Найбільше "прильотів" у Північній Салтівці.

За попередньою інформацією від медиків, за медичною допомогою звернулися щонайменше троє постраждалих від обстрілів. При цьому влада закликає харків'ян з розумінням і всією серйозністю ставитись до попереджувальних сигналів про тривогу і намагатися оперативно переходити в укриття.

Наталія Попова докладніше роз'яснила інформацію про загиблих та поранених. За її даними, попередньо 15 людей отримали поранення. Серед поранених є діти. При цьому троє людей загинули, але ця цифра не остаточна.

Зазначимо, Харківська область – одна з тих областей, яка страждає від щоденного обстрілу окупантів. Практично щодня є жертви та поранені. Тільки за попередню добу – щонайменше дві особи загинули, після того, як росіяни обстріляли Чугуївську ОТГ.

Цієї ночі Росія також вирішила демілітаризувати школу у Харкові. Ракета влучила у двір школи, на щастя, обійшлося без жертв.

Читайте на порталі "Коментарі" – звернення президента Зеленського народу Білорусі: експерти розповіли, про що воно говорить – чому з'явилося саме зараз.

Також видання "Коментарі" повідомляло – кінець війни та важливі прохання: про що говорить звернення президента Зеленського до лідерів "Великої сімки".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини