Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не через мільйонні втрати на війні: що має статися для масштабного бунту в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Не через мільйонні втрати на війні: що має статися для масштабного бунту в Росії

Росіяни можуть піднятись на масштабний бунт проти Кремлівської влади лише за умови її ослаблення, зпаявляє Ейдман.

23 травня 2024, 21:25
Поділіться публікацією:

Росіяни  не вийдуть на  протест проти війни в Україні, навіть  коли внаслідок  вторгнення  загине ще  кілька мільйонів росіян. Про це говорить публіцист та автор книг Ігор Ейдман, даючи коментар стосовно того, що велика  кількість втрат примусить  громадян РФ  вийти бунт проти влади в Кремлі.

Не через мільйонні втрати на війні: що має статися для масштабного бунту в Росії

Бунт в РФ (фото з відкритих джерел)

Там головна маса жителів на контролі в режиму  через пропаганду і насильство. І поки  режим має  ці інструменти, що б не відбулося, ці  люди будуть  підкорятись.

"Тому загине в Україні 500 тисяч людей чи мільйон, чи два, нічого не зміниться. Якби в демократичній країні з незалежною громадською думкою і з населенням, яке раціонально мислить (а не підконтрольне, як стадо, владі), загинула сотня людей, владу б знесли. Але Росія — це, на жаль, не той випадок", — сказав Ейдман.

Публіцист продовжив,  що не потрібно  надіятись, що громадяни РФ стануть іншими з причини певної кількості  жертв  під час війни. Це може статись   тільки  у випадку послаблення федерального центру, насильства, пропаганди і централізації, як це  спостерігали  під час  бунту Пригожина.

"Тоді інструменти насильства були децентралізовані: тільки частина їх була в руках Кремля, а частина — в руках Пригожина. І ось тоді громадська думка почала розгойдуватися і йти в бік ледь не підтримки путчистів. Зараз такого немає. Зараз усе монополізовано, усе в руках Кремля", -  підсумував Ігор  Ейдман.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Китай постачає Росії всі види озброєнняКитай, дійсно, постачає терористичній Росії зброю, проте не на пряму, вважає Роман Світан. За його словам, мова йде абсолютно про весь спектр озброєння, починаючи від квадроциклів і завершуючи ракетами та снарядами і мінами. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 травня 2024, 21:45

А в Україні і це не діє. Слабка бо розікрадена в мотлох. Скільки людей загинули саме через це. Але терпілам байдуже. Головне на світлинах бачать штучний образ сильного Фюрера. І, поки бачать - в абсолютної покорі.


Новини