Головна Новини Суспільство Війна з Росією Назвав "подвижниками": Патріарх Кирило відвідав у госпіталі поранених окупантів рф
commentss НОВИНИ Всі новини

Назвав "подвижниками": Патріарх Кирило відвідав у госпіталі поранених окупантів рф

Кирило, вже традиційно, вихваляв вбивць і катів, називаючи їх "героями"

21 червня 2022, 19:02
Поділіться публікацією:

У військовому госпіталі недалеко від Москви російський патріарх Кирило відвідав поранених загарбників.  Про це повідомляє пресслужба РПЦ.

Назвав "подвижниками": Патріарх Кирило відвідав у госпіталі поранених окупантів рф

Патріарх Кирил відвідав у госпіталі поранених окупантів (фото з сайту РПЦ)

Очільник РПЦ не тільки не засудив криваву війну в Україні, дії військових рф, які відповідальні за страшні злочини проти мирного населення, жінок та дітей, але й підбадьорював окупантів та називав їх "героями".

 Патріарх звернувся до загарбників та висловив їм свою вдячні за те, що вони ніби "захищають батьківщину" і "виконали свій військовий обов'язок".

 Окрім цього, очільник РПЦ ще й назвав загарбників "подвижниками".

"У певному сенсі ви всі подвижники. Для мене ця важлива подія, доторкнутися до вас, з тими, хто не злякався страху смерті, і навіть ускладнивши свій фізичний стан, виконав свій військовий обов'язок", — заявив Кирило.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Угорщина знову блокувала шостий пакет санкцій проти росії через патріарха Кирила. Угорщина знову заблокувала 6 пакет санкцій, які ЄС хоче запровадити проти Кремля. Цього разу Орбан заявив, що йому не подобається те, що під санкції потрапив патріарх РПЦ Кирил, який відкрито підтримує війну в Україні. Джерела ЗМІ повідомляють, що Угорщина знову розчарувала Європу, заблокувавши прийняття шостого пакета санкцій проти Кремля. Орбану не сподобалося, що під санкціями опинився патріарх РПЦ. Тому у Будапешті почали вимагати виключити Кирила із запропонованого списку. Як зазначають джерела видання, Угорщина розчарувала Євросоюз, вкотре заблокувавши прийняття шостого пакета санкцій. Орбану не сподобалось те, що до підсанкційних осіб внесли патріарха РПЦ. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини