Головна Новини Суспільство Війна з Росією Названа неочікувана причина, чому Захід хоче віддати окуповані території України Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа неочікувана причина, чому Захід хоче віддати окуповані території України Путіну

Захід хоче, щоб Росія відновлювала знищені міста на окупованих територіях

сьогодні, 11:46
Поділіться публікацією:

На Заході розглядають можливість замороження війни по лінії розмежування, що спричинить збільшення економічного навантаження на Росію, відзначив в ефірі "Еспресо" політичний аналітик Володимир Цибулько.

Названа неочікувана причина, чому Захід хоче віддати окуповані території України Путіну

ЄС і США

За його словами, західні країни, обговорюючи можливі варіанти припинення бойових дій, зокрема сценарій вступу України до НАТО, фактично намагаються протистояти політиці президента РФ Володимира Путіна.

"Коли сьогодні починають говорити про різні варіанти закінчення бойових дій, зокрема з варіантом вступу до НАТО України як це було з ФРН, то мається на увазі спроба підсікати на протиході самого Путіна. Оскільки Путін всі роки війни стверджує, що війна потрібна, щоб не допустити вступу України до НАТО. Якщо Україна стане членом НАТО, то і причина війни зникне. Тобто фактично Путіна вкотре хочуть виставити недоговороздатним, для того щоб перейти на інший етап. Зокрема, знищення путінського режиму", — пояснив Цибулько.

Цибулько додав, що замороження конфлікту, ймовірно, призведе до продовження санкцій проти Росії.

"Європейці й американці дуже добре вміють рахувати гроші. Оскільки всі ці знищені інфраструктурно регіони можуть повиснути на бюджеті РФ, який і так буде скорочуватись. Тим більше, що це є підставою зберігати санкції проти Росії. З іншого боку, Україна отримає захист НАТО", — підкреслив експерт.

Він також звернув увагу на те, що замороження війни може призвести до розміщення військового контингенту НАТО на території України. Наприклад, у Очакові Велика Британія вже будує командний центр для Військово-морських сил, який може використовуватися і НАТО.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Байдена нібито ухвалили рішення дотискати Україну, щоб вона відмовилася від окупованих територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини