Найсильніші ракетні прильоти Харковом: що відомо

За попередніми даними, внаслідок обстрілу поранено одну людину, пошкоджено нежитлові приміщення

Вночі, орієнтовно після опівночі російські війська завдали чотирьох ракетних ударів по Салтівському району Харкова. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив у телеграм глава Харківської ОВА Олег Снєгубов.

"Після опівночі окупанти завдали 4 ракетних ударів по Салтівському району Харкова. 1 ракетний удар завдали по Основянському району", - написав Олег Синегубов.

За його інформацією, ракети типу С-300 окупанти запустили із Білгорода. Внаслідок потужного удару дуже серйозно пошкоджено спорткомплекс, нежитлові приміщення, є влучення у відкриті території. На щастя, про жертви не повідомляється. На місці прильотів працюють рятувальники. За попередньою інформацією – з осколковими пораненнями госпіталізовано чоловіка.

Глава Харківщини уточнив, що на місцях працюють правоохоронні органи та всі профільні служби, поранених може бути більше.

У той же час міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив у соцмережі, що росіяни провели ракетний обстріл центральної частини Харкова. Точна інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

Читайте також на порталі "Коментарі" - президент України Володимир Зеленський закликав МАГАТЕ засудити міжнародне рейдерство Росії, яка оголосила про передачу Запорізькій АЕС у свою власність. За його словами, єдиною можливістю гарантувати радіаційну безпеку станції України та Європи є повна демілітаризація території ЗАЕС, де зараз перебуває до 500 російських бойовиків. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ці заяви та можливий подальший розвиток ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – як не дати Путіну завдати ядерного удару по Україні – у чому важливість заяви Зеленського.