Головна Новини Суспільство Війна з Росією Найближчі тижні ситуація буде ще гіршою: до чого Путін хоче змусити Захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Найближчі тижні ситуація буде ще гіршою: до чого Путін хоче змусити Захід

Насправді Путін блефує, його резерви не безмежні, але він буде найближчим часом демонструвати, що у нього все гаразд

18 липня 2024, 16:11 comments1992
Поділіться публікацією:

Генерал армії України та екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж заявив в ефірі "Еспресо", що кремлівський диктатор Володимир Путін намагається зібрати союзників, які тиснутимуть на США та ЄС.

Найближчі тижні ситуація буде ще гіршою: до чого Путін хоче змусити Захід

Війна в Україні

За його словами, правда в тому, що російський диктатор, дійсно, поспішає.

"Він думає, якщо до влади прийде Трамп, то він стане його союзником і буде тиснути на окремі країни та ЄС щодо підписання мирних угод на умовах Росії", — каже Маломуж.

Саме тому, на його думку, Путін ставить завдання захопити ще більше територій, щоб мати більш вигідні оперативні позиції на полі бою і використовувати це для тиску.

Більше того, Маломуж вважає, Путін намагається показати, що найближчі тижні ситуація буде ще гіршою.

"Він демонструє це атаками на населені пункти, завдаючи ударів по Охматдиту та іншим містам. Путіну потрібно показати, що вал вогню продовжиться. Хоча прямо скажу, Путін перебуває в критичній ситуації. У Путіна немає системних резервів, він блефує. Він перебуває на межі, і це розуміє його оточення та військові. Але Путін хоче показати, що має ресурс. Що буде наступати, проривати та вимагати миру, але на умовах Росії під тиском факторів. Мовляв, він переміг і погіршив ситуацію на полі бою", — підкреслив Маломуж. 

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Росія не становить загрози для країн Європейського Союзу. Крім того, представник адміністрації Путіна звинуватив країни ЄС у тому, що вони нібито відмовились від спілкування з Росією та не реагували на занепокоєння Москви. За словами Пєскова, ціль Москви на війні в Україні — це "захист своїх інтересів".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини